Zeg eens aaa of zeg eens auw

 

Wonderlijk toch. Twee keer per jaar ga je naar de tandarts om je gebit na te laten kijken. Om te voorkomen dat je pijn krijgt.
Maar voor de rest van je lichaam ga je pas naar een arts nadat je al pijn hebt.

Hoe logisch zou het eigenlijk zijn als je ook je lichaam preventief twee keer per jaar laat onderzoeken.

Pijn is een signaal van je lichaam dat er iets aan de hand is. Doe je er niets aan dan kan dat tot ziekte leiden. Maar als je geen pijn heb hoe weet je dan of erf er iets mis is?
Voordat pijn in je fysieke lichaam voelbaar wordt, zit het al in je energetische lichamen. Je auralagen dus. En het is ook al voelbaar als geblokkeerde energie in je lichaam.

Zo kreeg ik laatst een preventieve check up van een collega sensi-therapeut. Haar viel een plekje boven mijn linkeroog op.  Ze legde haar handen op mijn beide ogen en prompt kreeg ik een grote slijmprop in mijn keel.
Ze zocht de betekenis hiervan op in  “De Sleutel tot Zelfbevrijding” van Christiane Beerlandt.  En daarin stond dat die slijmprop mij vertelt dat ik maar door door door ga en veel meer mijn intuïtie mag gebruiken.

Zo, die kwam binnen.

Dat steeds maar doorgaan herken ik heel erg en kost me veel energie. En mijn intuiïie gebruiken, ik dacht dat ik dat al zo veel doe. In mijn healingen en readingen gebruik ik volop mijn intuïtie. Maar ik voelde meteen dat dit signaal mij vertelt dat ik nog véél meer kan. En dat ik dat niet gebruik. Ervoor wegvlucht in mijn steeds maar bezig zijn.

“Mijn voormoeder van 6 generaties terug”, flitste door mij heen. Zij mocht niet met spiritualiteit bezig zijn omdat dat in die tijd gevaarlijk voor haar was. En ik heb al vaker gemerkt dat haar angst aan mij is doorgegeven.
In de energie heb ik haar toegesproken: :”Lieve over-over-overgrootoma, voor mij is het veilig om mijn spirituele kracht nog meer te laten zien. Dat kan tegenwoordig. Je wordt er niet meer voor opgesloten of op de brandstapel gezet. Het is nu veilig”. Over het algemeen word ik hierdoor rustig en ontspannen. Maar bij elke spirituele jump voel ik mijn voormoeder weer. Dan spreek ik haar weer even liefdevol toe, zodat ik mijn pad weer kan vervolgen.

Zo zinvol dus, mijn checkup bij een collega. Zodat ik op tijd op de rem kon trappen en uit het doorgaan kon stappen en in mijn gevoel. Om te voorkomen dat ik wéér in een burnout terecht kom omdat ik toen ook maar doorging, waar ik al lang had moeten stoppen.

 

Zou je zelf ook een checkup willen hebben of wil je weten waar jouw klachten vandaan komen? Je bent van harte welkom voor een energetische behandeling.

 

PS Omdat de gratis 7 daagse Feel the Vibe zo’n succes was heb ik hem nu doorlopend beschikbaar gemaakt. Dus wil je alsnog meedoen, meld je dan snel aan.