Hoezo roze wolk?

Energetisch werk vind ik heel bijzonder. Dat laat ik keer op keer merken, dus dat wist je waarschijnlijk al.

Ik maak tijdens mijn behandelingen hele mooie dingen mee en één zo’n ervaring wil ik graag met je delen.

Een tijdje geleden kwam een cliënt bij mij in de praktijk. Ze vertelde dat ze constant over haar grenzen gaat. Ze gaat met pijn in haar buik naar haar werk omdat haar collega’s heel vervelend tegen haar doen. Ze moeten haar niet. En toch gaat ze. En meldt ze zich niet ziek. Ook al slaapt ze slecht als ze na het weekend weet dat ze er weer naar toe moet.

Ze heeft dat op meer vlakken. Dat ze het gevoel heeft dat mensen haar niet willen. En altijd houdt ze haar masker op. Dat het haar niets doet, dat ze er gewoon vrolijk onder blijft. Maar dat is ze niet, verre van dat.

Dat ze haar masker op had, vertelde ze mij niet. Nee, natuurlijk niet. Daarvoor is het een masker. Maar de acupressuurpunten op de blaasmeridiaan op haar bovenrug verklapten dat. Ik werd naar die punten toegetrokken. En het bleek ‘raak’. En toen begon ze te praten over haar masker. En over het werk en de collega’s. Bijzonder hè. Doordat ik letterlijk op de juiste knoppen drukte kon de energie weer gaan stromen waardoor ze er nu wél over kon praten.

Ze vertelde mij ook dat ze eigenlijk niet geboren had moeten worden. Ze was niet gewild. En dat werkt dus nu nog steeds door. Ook bij haar werk. Je mag hier niet zijn, je hoort hier niet. Dat thema.

Vervolgens hebben we een reis door de tijd gemaakt. Ik telde terug van haar huidige leeftijd naar 0 om haar thema’s te laten verwerken die een imprint in haar systeem hebben achtergelaten. Dat verwerken gebeurt onbewust, dus je hoeft ze niet per se opnieuw te beleven. Nadat ze al gebeurtenissen van verschillende leeftijden had verwerkt, verwachtte ik dat we nu wel bij de conceptie zouden aankomen als verwerkingspunt. Want die conceptie die had niet moeten gebeuren. Maar toen ik terug telde tot de conceptie gebeurde er niets.

En ineens schoot door mijn hoofd: pre-conceptie. En bam, dat was hem!
Mijn cliënt ging liggen en hoorde in gedachten: “Ga, ga, ga. Ook als je er nog niet klaar voor bent”. Ze kreeg ineens pijn in haar onderrug en het voelde alsof ze een duwtje kreeg. Zo van die wolk in het universum af.
Haar nieuwe levensopdracht zou gaan beginnen. En omdat ze al wist dat die pittig zou worden, was ze best angstig om aan haar nieuwe leven te beginnen. Daarom kreeg ze dus dat zetje. Dat duwtje in haar rug.

Goed bedoeld, dat kan niet anders. Want in het universum is alleen liefde. En kies je zelf je volgende levensopdracht. In de wetenschap dat je er veel van gaat leren. Maar dat mijn cliënt er tegen op zag om haar haar opdracht te beginnen, dat kan ik mij goed voorstellen.

Zou jij ook een energetische behandeling van mij willen ontvangen? Waardoor je heel wat inzichten krijgt, ballast kwijtraakt en een stuk lichter door het leven gaat. Heb je interesse? Klik dan hier.

Ken je het boek Acupunctuuratlas van de gevoelens? Elk acupunctuurpunt in je lichaam wil je iets vertellen. Zoals het masker van mijn cliënt waardoor ze haar ware gevoelens niet toonde. Dit boek vertelt je de betekenis van elke plek. Ik gebruik het bij al mijn energetische behandelingen. En ook voor mijzelf als ik ineens last van mijn knie of rug krijg. Even opzoeken en weten, o ja, dát is de reden dat ik daar nu pijn heb. Alleen al door het inzicht verandert vaak al de gevoeligheid van zo’n plek.