Zinoshine

 21,00

Vitamine D3 met magnesium

Veel voordeliger is het om een prepaidkit Zinoshine te bestellen. Je betaalt dan 15 euro per verpakking in plaats van 21 euro. Je ontvangt 8 verpakkingen Zinoshine en 2 Vitamin D bloedtesten, ter waarde van 75 euro per stuk voor 46 euro, inclusief analyse door het laboratorium. Bovendien krijg je er een 9e verpakking gratis bij. En je betaalt geen verzendkosten.
Bovendien ontvang je bij een Prepaidkit mooie cadeaus van mij. Lees meer

Categorie:

Beschrijving

ZinoShine+ is een uniek geformuleerd vitamine D3 en een breedwerkend magnesiumsupplement.

  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Verminderen van vermoeidheid
  • Ondersteuning van spier-, bot- en tandfunctie


Ingrediënten:
 Mengsel van magnesium (magnesium­ hydroxide uit zeewater, magnesiumcitraat*, magnesiummalaat, magnesiumbisglycine), vulstof (bètacyclodextrine uit Cassave), antiklontermiddel (MCT­olie uit kokosnoot, stearinezuur), vitamine D3 (cholecalciferol)

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen:
Kinderen < 11 jaar: 1 tablet per dag.
Adolescenten 12-18 jaar: 1–3 tabletten per dag.
Volwassenen > 18 jaar: 1–4 tabletten per dag.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.

Waarschuwing: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Bij zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 1 jaar is het raadzaam om voor gebruik een arts te raadplegen.

Bewaaradvies: Droog op kamertemperatuur. Buiten het bereik van kinderen houden.

Inhoud: 60 tabletten

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Andere suggesties…