Wie of wat is De Bron?

Als ziel zijn we naar de aarde gekomen om weer een nieuwe levenservaring op te doen. Na ons vorige leven hebben we ons lichaam verlaten en is onze ziel terug naar Huis gegaan. In het universum.

En dan wijs ik altijd naar boven. Terwijl het universum volgens mij eigenlijk een andere dimensie is naast of in onze dimensie.. Thuisgekomen ziet je ziel alle andere zielen van je zielengroep weer. En je voelt de verbondenheid met elkaar, en de liefdevolle energie van engelen en De Bron.

Ik vind het moeilijk om mij daar een voorstelling van te maken. Wie of wat is dan De Bron? Of The Source of God? Ik ben niet gelovig opgevoed. Heb ook nooit geloofd in het bestaan van een god. Of een Jezus met helende krachten.

Maar sinds mijn spirituele ontdekkingsreis is dat veranderd. Ik heb zelf helende krachten. Iedereen heeft die. Dus ik geloof echt wel dat er lang geleden iemand zal zijn geboren met heel sterk helende krachten. Iemand met de naam Jezus, wiens ‘daden’ zijn opgeschreven en verzameld in een boek, de bijbel. En zo zal het ook gegaan zijn met de andere personen die in de bijbel worden genoemd.

Maar ja, dan God.  Dat is toch weer wat anders. Wat moet ik me daarbij voorstellen. Hele discussies zou je erover kunnen voeren. Met gelovigen en ongelovigen. Maar daar gaat het mij hier niet om. Ik deel alleen mijn eigen bewustwording. Om te laten zien hoe dat niet IS omdat het je zo verteld is vanaf je geboorte maar dat je het zelf mag ervaren.

God, ik noem het ook wel Source Energy, heb ik intussen ervaren. Door mij erop af te stemmen. Te vragen om verbinding en te vragen of ik in zijn licht mag staan. En dat voelt voor mij zo liefdevol en emotioneel. Voor mij staat vast dat er echt ‘iets’ is. En of Source Energy nu in het universum zit of een deel van jou zelf is, jouw kern, jouw essentie waar altijd liefde is, dat doet er voor mij eigenlijk niet toe.

Ik voel het, ik verbind me ermee en ik geloof het. Voor nu. Want ik giet mijn mening niet meer zo in beton als ik dat eerder deed.
In deze video vertel ik Hoe je je met Source Energy kunt verbinden.

 

Voordat ik iemand een energetische behandeling geef, maar óók voor een orthomoleculair basisvoedingsadvies stem ik me af op Source Energy. Zodat ik zuivere informatie kan doorgeven aan mijn cliënt. Beide diensten kun je bij mij bestellen. Stuur een mailtje naar saskia@timeforhealing.nl