Orakelkaarten

Welke van de 3 orakelkaarten kies jij?

Posted On juli 26, 2018 at 8:53 am by / Reacties uitgeschakeld voor Welke van de 3 orakelkaarten kies jij?

 

Ik hou heel erg van orakelkaarten. Misschien heb jij er ook wel eens mee gewerkt. En misschien is het nieuw voor je. Als je een orakelkaart uitkiest uit een hele set dan is elke keer heel toevallig die kaart precies op jou van toepassing.

Of is dat toch niet zo toevallig. Volgens de wet van de aantrekkingskracht trek jij namelijk precies die energie aan die jij ook uitzendt. Dus als je een vraag stelt over een bepaald onderwerp, dan krijg je daar ook antwoord op. 

Ik gebruik voornamelijk engelen orakelkaarten, of kortweg Engelenkaarten. Op mijn Facebookpagina doe ik het volgende wel eens, en nu dus in deze mail.

 

Ik heb ik me afgestemd op iedereen die deze nieuwsbrief leest en heb 3 kaarten getrokken. Ze zijn uit de kaartenset Boodschappen van de Engelen van Doreen Virtue.

Welke kaart trekt jouw aandacht? Neem de kaart die als allereerste in je op komt. Dus nog voordat je ego andere keuzes wil gaan maken.

 

Klik op de gemarkeerde tekst onder de kaart van jouw keuze om de kaart “om te draaien”. Je ziet dan de afbeelding, met tekst en daaronder een toelichtende tekst.

 

  

ik kies kaart 1                                                        ik kies kaart 2                                                    ik kies kaart 3

 

Als je de kaart hebt omgedraaid, kijk dan eerst alleen naar de afbeelding en lees de tekst nog niet, voorzover dat lukt. Wat komt er in je op?  Trekt iets in het plaatje jouw aandacht? Lees dan pas de tekst. Als je iets anders ziet of voelt dan wat de tekst aangeeft, weet dan dat wat jij ziet of voelt klopt.

Herken je je in de kaart? Soms valt het kwartje niet meteen, maar kom je een paar dagen later een situatie tegen waarin ineens wel de boodschap van de kaart past.

Vaak weet je wel dat je dat wat op de kaart staan eigenlijk vaker zou mogen doen. Zie de boodschap op de kaart dan als een liefdevolle herinnering.

Ik wens je veel inzichten!

Wil je zelf ook kaarten leggen? De kaartenset die ik in deze mail heb gebruikt is een van mijn favoriete sets. Een andere favoriet zijn de Engelen therapie orakelkaarten. Je kunt ze bij bol.com bestellen. Als je dat via de onderstaande knoppen doet, dan betaal jij gewoon hetzelfde als wanneer je niet via deze knoppen bestelt, maar ik krijg er van bol.com ook een klein bedragje voor (iets meer dan een euro). En daar maak je mij blij mee 😉 

Boodschappen van de engelen           Engelen therapie orakelkaarten

Je kunt één of meer kaarten trekken waarbij je inzicht in een bepaalde vraag wil hebben. Of je vraagt gewoon welke kaarten op dit moment op jou van toepassing zijn. Ik trek meestal 3 kaarten. Ze horen op een bepaalde manier bij elkaar en meestal zie je de samenhang ook wel. Begrijp je een kaart niet, of zie je de samenhang tussen de kaarten niet, dan vraag je om een extra kaart die jou verduidelijking geeft. 
Je kan Engelenkaarten echt voor van alles gebruiken. Ik neem ze zelfs mee op vakantie. Ze geven me een meditatief moment, rust en inzicht.

Misschien ook een idee voor in jouw vakantiebagage?