Orakelkaarten

Welke orakelkaart geeft jouw thema voor 2019 aan?

Posted On december 10, 2018 at 9:35 am by / Reacties uitgeschakeld voor Welke orakelkaart geeft jouw thema voor 2019 aan?

 

 

Het einde van het jaar nadert. Het is alweer december. Is 2018 naar wens verlopen? Of is dat moeilijk te zeggen omdat je niet van te voren had bedacht hoe je wilde dat 2018 eruit zou gaan zien?

Hoe wil je dat 2019 er voor jou uit gaat zien? Op het gebied van gezondheid. In je relaties. Geld. Werk(zaamheden).

Orakelkaarten kunnen je helpen om een thema voor 2019 aan te geven. Ben je benieuwd naar jouw thema?

Orakelkaarten werken volgens het principe van de wet van de aantrekkingskracht. Jij trekt namelijk precies die energie aan die jij ook uitzendt. Dus als je een vraag stelt over een bepaald onderwerp, dan krijg je daar ook antwoord op. In een orakelkaart.

Ik heb ik me afgestemd op iedereen die mijn nieuwsbrieven ontvangt en heb 3 kaarten getrokken. Volgens de wet van de aantrekkingskracht zal er dus tenminste één kaart op jou van toepassing zijn. De kaarten zijn uit mijn favoriete kaartenset Levensdoel orakelkaarten van Doreen Virtue.

 

Welke kaart trekt jouw aandacht als thema voor 2019? Neem de kaart die als allereerste in je op komt. Dus nog voordat je ego andere keuzes wil gaan maken.

 

Klik op de kaart van jouw keuze om de kaart “om te draaien”. Nadat je je email en voornaam hebt ingevuld en het hokje hebt aangevinkt, verschijnt er een nieuw scherm. Klik op de onderstreepte tekst en je ziet jouw thema voor 2019.

 

   

 

Als je de kaart hebt omgedraaid, dan zie je daar jouw thema voor 2019. Kijk eerst alleen naar de afbeelding en lees de tekst nog niet, voor zover dat lukt. Wat komt er in je op?  Trekt iets in het plaatje jouw aandacht? Lees dan pas de tekst. Je hoeft de tekst niet letterlijk te nemen. Als je iets anders ziet of voelt dan wat de tekst aangeeft, weet dan dat wat jij ziet of voelt klopt.

Herken je je in de kaart? Soms valt het kwartje niet meteen, maar kom je een paar dagen later een situatie tegen waarin ineens wel de boodschap van de kaart past.

Vaak weet je wel dat je dat wat op de kaart staan eigenlijk vaker zou mogen doen. Zie de boodschap op de kaart dan als een liefdevolle herinnering.

Ik wens je veel inzichten!

 

Wil je zelf ook kaarten leggen met het levensdoel orakelkaarten deck?

Je kunt het hier bekijken en bestellen bij Bol.com.

Orakelkaarten kunnen je inzicht geven in veel verschillende onderwerpen. Meestal trek ik meerdere kaarten omdat de kaarten dan ook een bepaalde relatie laten zien.

Heb je door de kaarten het gevoel gekregen dat 2019 jouw jaar is om je eigen praktijk te starten of meer op de digitale kaart te zetten? Start dan op 21 januari met het online programma Bouw je spirituele online business.

Speciaal voor de feestdagen krijg je 200 euro korting. En je ontvangt een kei gaveinwijding in de energie van edelstenen. Waaronder de energie van de Vuur opaal, die je creativiteit, intuïtie, manifestatie en flow een boost geeft. Dat zal het opzetten of uitbouwen van je praktijk zeker gaan helpen! Vuur opaal is een kostbaar steentje. Maar jij krijgt hem, samen met 18 andere stenen in energetische vorm helemaal gratis van mij*.

Let op: de korting geldt tot en met 31 december.

Ja ik wil mijn eigen praktijk in 2019

* Heb je je al ingeschreven voor het online programma Bouw je spirituele online business dat op 21 januari start, dan krijg je de kei gave inwijding natuurlijk ook.
Ben je al ingewijd in de energie van Ethereal Crystals 2, dan ontvang je een ander energiecadeau van mij.