Welk licht zie jij in het donker?

 

De afgelopen weken heb ik heel regelmatig teruggedacht aan mijn eerste edelsteen. Hoe die op mijn pad is gekomen.
In de voorbereiding van mijn online cursus Energie van Edelstenen trok mijn eigen verhaal mijn aandacht.

Hoe ik in 2012 met mijn gezin in een Dino-museum (het oertijdmuseum in Boxtel) stond en naar de edelstenen in het winkeltje werd getrokken. Dat ik zo graag die ene Fluoriet wilde kopen, maar wel een half uur heb gewikt en gewogen omdat ik nooit wat voor mijzelf kocht, hij ‘wel’ 4 euro kostte en waar moest ik hem laten? Hoe ik er pas later achterkwam dat Fluoriet voor balans staat en mij wilde vertellen dat er echt meer balans in mijn leven mocht komen. Balans die bij mij ver te zoeken was. Maar ja, ik verstond toen nog geen edelstenen taal en 2 maanden later had ik een burn out.

Wow wat ging ik diep, wat was het donker. Maar ergens wist ik dat donkerder of dieper dan dit niet kon. Dat het alleen nog maar lichter kon worden.
Mijn burn out heeft de deur opengezet om uit de rationele bètawereld waarin ik mij bevond te komen. En mij open te stellen voor het niet zichtbare, het deels ook niet meetbare. Spelen met spiritualiteit noem ik het nu. De lichtpuntjes in mijn leven zeg ik ook.

Het klinkt zo zwaar als ik zeg dat het als een roeping voelt. Misschien is het een woordkeus die (nog) niet bij mij past. Maar ik word zo blij als ik vrouwen in contact breng met de ongeziene wereld van energie. Ik vind het zo gaaf als ze voelen dat edelstenen energie uitstralen. Dat elke edelsteen een heel andere soort energie uitstraalt. Stenen!!!
Zo bijzonder vind ik het dat sommigen in die energie beelden zien, of dat herinneringen bovenkomen aan heel lang geleden. Echt, ik vind het magisch dat ik dit mag faciliteren. Dat ik de verbindende schakel mag zijn om jou weer met het licht te verbinden.

Mijn lichaam, het universum, heeft in 2012 een burn out op mijn pad gebracht. Donker, zwart. Om van daaruit, vanaf dat diepzwart geverfde papier, stukje bij beetje kleuraccenten, licht op mijn levensblad aan te brengen.

Mijn energieniveau is nog steeds niet wat ik wil. Ook zou ik graag een aantal dingen weer willen kunnen die ik voor mijn burn out wel deed.

Maar wat een licht heeft die donkere periode in mijn leven mij gebracht. En wat voel ik dat ik vrouwen ook dit licht, de universele energie, mag laten ervaren. Voor henzelf of in hun onderneming.

Als je in een donkere periode zit, op zo’n zwarte bladzij, valt het niet mee om daar het licht in te zien. Later terugkijkend wil dat ook nog niet altijd. Maar probeer het toch eens. Om vanaf een afstandje naar jouw situatie van toen of van nu te kijken. Wat is het grotere plaatje? Waar zou dit goed voor zijn of wat zou het je willen vertellen? Misschien zie je het niet. Omdat jouw situatie te groots, te zwaar is. Kijk dan eens of je het met een andere situatie kunt uitproberen.

 

Mijn mooie lieve Fluoriet. Met zijn fijne energie. Keerpunt in mijn leven. Ik koester hem.

 

Wil jij ook meer met je edelsteen doen, dan alleen maar het gevoel hebben dat je hem uit het winkeltje van het Dino-museum mee naar huis moet nemen ????
Bestel dan de online cursus Energie van Edelstenen. In 16 lessen ga je zo veel doen met jouw edelstenen. En voelen vooral! Hoe je weet welke steen op dit moment voor jou geschikt is, hoe je hem reinigt, wat vorm en kleur vertellen en natuurlijk hoe je zijn energie voelt, hoe je die inzet bij meditatie, bij healing. Hoe je je steen programmeert, kristalgrids legt en hoe je boodschappen van je edelsteen kunt ontvangen.

Met als extra -voor wie dat wil- boodschappen ontvangen, channelen dus, van engelen of andere lichtwezens.

En dan ook nog 3 bonussen!

Lees er hier alles over.

Heb je vragen, twijfel je nog, blijf er niet mee zitten maar mail me.