Wat doet warm weer met jou?

 

Een zonnige dag vandaag. En gisteren ook al. Wat doet dat met jou? Merk je verschil in hoe je je voelt en wat je doet?

Mijn creativiteit is ON. Alsof er een lucifer langs een luciferdoosje is afgestreken. Whammm! Ik ben niet van té warm weer maar nu zondagochtend gaat het prima.

Ik heb je laatst een gratis healingvideo cadeau gegeven. En heb je verteld over mijn nieuwe online Academy www.saskiakenbeek-academy.nl waarin meer healings, meditaties en online cursussen staan.

Dat was al een staaltje creativiteit trouwens. Maar vervolgens kwam die lucifer er nog bij……

Klotsende oksels en niet eens van de warmte buiten ???

Op mijn bedrijfswebsite saskiakenbeek.nl was ik aan het experimenteren met een academy-plugin. Zo eentje waarmee je meerdere cursussen bij elkaar op 1 website hebt.. Het experiment was alleen veel te goed geslaagd. En dus had ik een academy op een bedrijfswebsite.
Even mijn website een nieuwe naam geven kan niet. Dus heb ik een nieuwe domeinnaam gekocht: www.saskiakenbeek-academy.nl
En toen moest dus de inhoud van de ene website overgezet worden naar de nieuwe website. 
Ik kon natuurlijk elke pagina selecteren, tekst kopiëren en plakken in de nieuwe website. Mijn gekochte academy plugin nog een keer kopen. Mijn cursisten vragen of ze nog een keer inlog gegevens willen aanmaken. Alle koppelingen met andere systemen er nog een keer inzetten.

Maar ik wilde het handiger. Dat moest toch kunnen?!
En toen vond mijn goede vriend google de plugin All in one wp migration voor mij
Die verhuist zo je website.
Echt wat voor mij! Lekker puzzelen, fingers crossed en uitproberen maar.

Dus heb ik de oude website geëxporteerd naar een downloadbestand.
En vol verwachting ging ik hem uploaden in mijn nieuwe website. Shoot, F*&#, en nog wat krachttermen toen bleek dat ik maar 64 mb kon uploaden terwijl mijn bestand 590 mb was. Holy moly wat een stress. 
Was ik nou alles kwijt?????
PFFF, mijn oude website deed het gelukkig nog.

Google was weer mijn beste vriend en trooble shooter.
Ik vond wat abracadabra code die ik ergens in het bedieningspaneel bij mijn hosting moest invoeren. Maar waar? Na heel veel zoeken en proberen – het is een wonder dat alles het is blijven doen- vond ik de plek waar het wél werkte. Ik kon de uploadcapaciteit vergroten. 
Het uploaden ging tergend langzaam maar het is gelukt.
Yes yes yes!!!!
Mijn hele website is gekopieerd. Inclusief betaalde plugin, inclusief cursisten, inclusief alles volgens mij!

Het enige dat ik nog hoef te doen is mijn cursisten te mailen dat ze in het vervolg kunnen inloggen op saskiakenbeek-academy.nl met hun gebruikelijke inloggegevens.

Mijn website saskiakenbeek.nl wordt weer een gewone bedrijfswebsite.
Alhoewel, wat is gewoon? Ik heb ook nog mijn bedrijfswebsite timeforhealing.nl Dus ik voel hier ook nog een verandering aankomen. Maar ik hoop voor mezelf dat ik daar nog even mee wacht. Laat vandaag eerst maar een warme dag worden, gewoon van de zon in plaats van computer acrobatiek ?

Dus……
Was je nog niet toegekomen aan je gratis healing, of wil je hem nog een keer zien, dan kan je de Show your Spirituality healing vinden op mijn sinds gisteren bestaande Academy website www.saskiakenbeek-academy.nl

Klik op de paarse knop voor je gratis healing. Je hoeft geen email achter te laten, hij staat gewoon voor je klaar.

Gratis Show your Spirituality healing

Misschien heb je zelf geen website en volg je mij omdat ik informatie deel over o.a. edelstenen, orakelkaarten, energie en mindset. Laat dan het volgende stukje langs je heen gaan 😉 

Heb je wel een website, gemaakt in WordPress en ben je benieuwd hoe ik mijn WordPress website heb verhuisd?
In korte video’s heb ik vastgelegd hoe ik het heb gedaan. En ik deel het graag met je. Gratis. Vrijblijvend.
Als je op de paarse knop klikt en je gegevens invult, dan weet mijn computersysteem waar de emails met de informatie naar toe mogen. 

Zonde om deze creatieve burst out alleen voor mijzelf te houden.

Hoe verhuis ik gratis mijn website?

 

Geniet van het zonnetje. 
Blijf goed water drinken. Want energie wil stromen.