Waarom je aura kleiner maken niet de oplossing is. En wat dan wel.

 

Absorbeer jij ook energieën van anderen? Waardoor je het liefst drukke omgevingen vermijdt?

Verjaardagen, netwerkbijeenkomsten, de Efteling, open dagen van vervolgopleidingen. Het liefst blijf ik thuis want die dingen kosten mij te veel energie. Terwijl delen in mij het ook wél erg leuk vinden om op een verjaardag weer eens met die goede vriendin te kunnen praten. Of mijn kinderen zien genieten in een pretpark.

Op dit moment zijn er weer open dagen bij vervolgopleidingen. Altijd een drukte in zo’n school, maar ik vind het wel belangrijk om er samen met mijn kind (tiener/puber) naar toe te gaan. En dus moet ik die energieën van anderen voor lief nemen. Energieën waar ik last van heb. Van alles heb ik al geprobeerd om me te beschermen tegen de ‘boze buitenwereld’. Maar niets hielp.

 

Totdat…… ik me realiseerde dat het niet de boze buitenwereld is waartegen ik me moet beschermen. Ik mag zelf sterker in mijn kracht gaan staan! 
Want vroeger had ik er minder last van dan nu. De mensen om mij heen zijn niet veranderd. Maar ik zelf wel, wat uiteindelijk leidde tot een burn out.

 

Eerder maakte ik mijn aura altijd klein. Want hij was te groot, dacht ik. Waardoor ik met mijn grote aura veel eerder de aura’s van anderen aanraakte en daar energie van oppikte. Maar wat er gebeurde was dat ik mijzelf klein en minder en ondergeschikter maakte. Helemaal niet krachtiger dus.

 

Dus weet je wat ik gedaan heb? 
Ik heb heel bewust mijn aura groot gemaakt. Ik mag er namelijk ook zijn. Ik mag ruimte innemen.

Ik heb een filmpje opgenomen waarin ik je vertel hoe ik dat doe.

En als je wil, doe dan met me mee.  Klik op de paarse knop, vul je voornaam en emailadres in, en het filmpje komt naar je toe.
Het filmpje duurt 4:24 minuten. Ik kan je echt aanraden om te ervaren wat er gebeurt.

 

 

Voelt krachtig hè!