Waarom je aura kleiner maken niet de oplossing is. En wat dan wel.

 

Absorbeer jij ook energieën van anderen? Waardoor je het liefst drukke omgevingen vermijdt?

Verjaardagen, netwerkbijeenkomsten, de Efteling, open dagen van middelbare scholen. Het liefst blijf ik thuis want die dingen kosten mij te veel energie. Terwijl delen in mij het ook wél erg leuk vinden om op een verjaardag weer eens met die goede vriendin te kunnen praten. Of mijn kinderen zien genieten in een pretpark.

Op dit moment zijn er weer open dagen bij middelbare scholen. Altijd een drukte in zo’n school, maar ik vind het wel belangrijk om ernaar toe te gaan. En dus moet ik die energieën van anderen voor lief nemen. Energieën waar ik last van heb. Van alles heb ik al geprobeerd om me te beschermen tegen de ‘boze buitenwereld’. Maar niets hielp.

 

Totdat…… ik me realiseerde dat het niet de boze buitenwereld is waartegen ik me moet beschermen. Ik mag zelf sterker in mijn kracht gaan staan! 
Want vroeger had ik er minder last van dan nu. De mensen om mij heen zijn niet veranderd. Maar ik zelf wel, wat uiteindelijk leidde tot een burn out.

 

Eerder maakte ik mijn aura altijd klein. Want hij was te groot, dacht ik. Waardoor ik met mijn grote aura veel eerder de aura’s van anderen aanraakte en daar energie van oppikte. Maar wat er gebeurde was dat ik mijzelf klein en minder en ondergeschiktermaakte. Helemaal niet krachtiger dus.

 

Dus weet je wat ik gedaan heb? 
Ik heb heel bewust mijn aura groot gemaakt. Ik mag er namelijk ook zijn. Ik mag ruimte innemen.
In onderstaand filmpje vertel ik je hoe ik dat doe.

En als je wil, doe dan met me mee. Zie je geen filmpje, klik dan even bovenaan deze mail op afbeeldingen weergeven, of klik hierHet filmpje duurt 4:24 minuten. Ik kan je echt aanraden om te ervaren wat er gebeurt.

 

 

Voelt krachtig hè!

 

Wat ik ook altijd erg fijn vind is om een flesje Rescue spray bij me te hebben. En te gebruiken natuurlijk. De bloesem-energieën in deze spray zorgen ervoor dat je emoties tot rust komen. Dus wordt het je toch nog teveel, of vooral: ben je van te voren al bang dat het je teveel gaat worden dan helpt Rescue Spray om uit die angst en in het hier en nu te komen. In mijn tas heb ik standaard een flesje Rescue Spray bij me.  Als je op het linkje klikt kom je bij Holland&Barrett uit waar ik ze altijd koop. Ik gebruik vooral de 20 ml variant. Die van 7 ml is veel sneller op (maar wel handig voor in je broekzak, of het etui van je kind voor bij spreekbeurten of examens).

De oefening en de spray, 2 manieren die mij helpen om in mijn kracht te staan. Ik hoop dat ze dat ook voor jou doen.