Voorouder energie

 

Genealogie

Het onderzoeken van je familiegeschiedenis. Vaak kom je veel te weten over je voorouders. Woonplaats, beroep, aantal kinderen, etc. Onze voorouders kregen vaak veel kinderen. Maar de kindersterfte was ook groot. Regelmatig werd een nieuw geborene vernoemd naar het net overleden broertje of zusje. Of naar oma of opa. Vrouwen overleden vaak jong. Al dan niet in het kraambed. De echtgenoot ging dan zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe moeder voor de kinderen en hertrouwde vaak al na een half jaar.

Oorlogen, armoede, familiegeheimen.

Al deze omstandigheden van jouw voorouders zijn van invloed op wie jij nú bent. Hun voorouder energie zit in je genen.

Vind je het interessant om te weten wie je voorouders waren? Misschien heb je een familie opstelling gedaan en kwam daaruit één van je voorouders naar voren en wil je graag de naam van je voorouder weten. En liefst nog meer informatie.

Het uitzoeken van een stamboom is intensief werk. Ik ben  er vele uren mee bezig, dus ik neem hiervoor maar beperkt nieuwe klanten aan.  Ik onderzoek alleen Nederlandse voorouders, omdat deze gegevens in de archieven zijn terug te vinden. En ik heb gegevens nodig van jouw groot- en overgrootouders. In archieven zijn alleen gegevens openbaar van tenminste ca 75-100 jaar oud. De tussenliggende tijd moet ik dus met jouw informatie overbruggen.

Je krijgt van mij een overzicht van je voorvaders of voormoeders met hun partners. Ik zoek zo veel mogelijk generaties uit.  Waar mogelijk geef ik beroep en woonplaats aan. Je krijgt van mij geboorte- huwelijks- en overlijdensdata van jouw voorouders. Ik kan niet garanderen dat ik compleet ben, maar ik doe mijn uiterste best. Als ik interessante aktes of andere documenten tegen kom, dan ontvang je hiervan een kopie. Ik probeer ook zo veel mogelijk kinderen van je voorouders te vinden. Dit geeft vaak een goed beeld van wat er binnen een familiesysteem aan ‘lasten’ zit. Als ze altijd in Nederland hebben gewoond, lukt het mij meestal om vanaf de eerste helft van 1800 gegevens te vinden.

Het tarief voor het uitzoeken van je vaderlijn (jij, je vader, je opa van vaderskant etc met allemaal dezelfde achternaam) met partners óf je moederlijn ( jij, je moeder, je oma van moederskant etc met steeds een andere achternaam) met partners, inclusief zo veel mogelijk kinderen, data, plaatsen en beroepen is €397,- . Wil je dat ik beide lijnen voor je uitzoek, dan ontvang je 200 euro korting. Je betaalt dan geen €794,- maar €594,- Bij een vaderlijn lukt het mij vaak om verder in te tijd terug te komen dan bij een moederlijn.

Een overzicht van alleen je voorvaders met partner, of alleen je voormoeders met partner dus zonder kinderen en met alleen de huwelijksdata* (en meestal de leeftijd waarop ze getrouwd zijn) kan ook. Hiervoor vraag ik €97,- per lijn. Wil je een overzicht van zowel je voorvaders als je voormoeders, dan ontvang je 50 euro korting. Je betaalt dan geen €194,- maar €144,-
*voor zover vindbaar.

Wil je dat ik aanvullend op het stamboomonderzoek invoel op je voorouders met behulp van orakelkaarten of er energetisch informatie naar boven komt of wil je onder mijn begeleiding een meditatie doen om zelf contact met je voorouders proberen te krijgen, dat is in overleg ook mogelijk. Neem met mij contact op voor het tarief. En heb je een andere vraag, stel hem gerust.

Recensie: “Ik zie nu waarom ik me altijd minder heb voorgedaan dan ik ben. Dit heeft zijn oorsprong in mijn eigen familielijn. Voor mijn voormoeder was het niet veilig om te laten zien wat ze met haar spirituele gaven kon. Ze mocht niet laten zien wie ze was en wat ze kon. Dat was gevaarlijk.”

Wil jij weten wie je voorouders waren, neem dan contact met mij op.  saskia@timeforhealing.nl