Voeten

Je voeten zijn je basis, je fundament.
Misschien vind je het,  net als ik, veel interessanter om over je derde oog of spiritualiteit in het algemeen te praten. Of om daarmee bezig te zijn. Dat is ook hartstikke leuk. Online inwijdingen, edelsteencursussen, meditaties, healings, ik heb een uitgebreid en divers aanbod.

Maar zonder aandacht voor je voeten zweef je weg. Je móet aan je gronding denken.

Aarden.
Dat is echter niet voor iedereen even gemakkelijk.

Want wat nou als je pijnlijke voeten hebt. Een grote teen die scheef staat met zo’n knobbel aan de binnenkant van je voet (hallux valgus), hielspoor, of een andere voetklacht.  Dan kan het zijn dat je het liefst helemaal geen aandacht aan het onderste deel van je lichaam wil besteden. Hoe minder aandacht, hoe minder je het voelt. En hoe minder je ziet dat die hallux valgus zo lelijk is. Herkenbaar?
En dus zit je energie in het bovenste deel van je lichaam, waardoor je niet alleen spiritueel kunt gaan zweven en ongenode energetische gasten in je auraveld kunt krijgen, maar ook praktisch gezien last kunt hebben van duizelingen, hyperventilatie, angstaanvallen en degelijke.

Ik volg op dit moment zelf een fijne online cursus die mij bij mijn voetklachten helpt. Ontwikkeld door een fysiotherapeut en een voetkundige/bewegingsanalyst. Ik merk dat ik door de dagelijkse oefeningen meer gevoel in mijn voeten krijg. Mijn voeten doen weer mee. Ze horen weer bij mijn lichaam. En mede daardoor is mijn energie goed in mijn lichaam gezakt en zit het niet meer zo in mijn hoofd. Anders eten helpt mij hier ook bij trouwens.
Heb je geen hallux valgus of één van de andere zes voorkomende voetbproblemen, maar wil je je gezonde voeten graag gezond houden en goed in je lijf landen, dan is er ook de training voor gezonde voeten.

Omdat ik enthousiast over de training ben, mag ik je van de trainers 10% korting aanbieden. Gebruik voor de hallux valgus training de kortingscode hvwebinar en voor de gezonde voetentraining de code gezond1. Elke training heeft een eigen kortingscode.

Mail me even op saskia@timeforhealing.nl als je via één van deze linkjes een training hebt besteld. Je krijgt dan van mij een fijne meditatie audio voor je gronding.
Wil je een kortingscode voor één van de andere voetentrainingen, stuur me dan ook een mailtje. Dan stuur ik je de code voor 10% voordeel.