Starter Kit-2

Starterskit met V6 basisolie

Super dat je bij je Starterskit een grote fles
Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex basisolie
in pompflacon (236 ml) bestelt.

Hiermee kan je veel fijne massages geven en rollertjes maken.

 

Bovendien ontvang je ook nog gratis een cadeau, zoals extra olie!

 

Nu hoef je alleen nog je keuze maken tussen de twee diffusers.

Heb je je keuze gemaakt?
Plaats dan je bestelling via één van de onderstaande knoppen.

Jouw investering voor de Starterskit met diffuser én grote fles V6 basisolie is 223,95 euro inclusief verzendkosten.

 

Ja ik bestel de Starterskit mét extra fles V6 basis olie.
De diffuser die ik kies is:

Ik bestel de Dewdrop diffuser bij mijn Starterskit met V6 basisolie      Ik bestel de Desert Mist diffuser bij mijn Starterskit met V6 basisolie

Na je bestelling maak ik een account voor je aan bij Young Living zodat je van Young Living al binnen een paar dagen je Starterskit ontvangt. Bovendien heeft een account een aantal voordelen. Je betaalt 24% minder voor je bestellingen en je kunt sparen voor gratis producten. Maar dat is allemaal niet verplicht. Vind jij een Starterskit genoeg, dan kan dat gewoon.