Starter Kit-1

Starterskit 

Yes, je bestelt een Starterskit!

 

Je mag nu kiezen tussen de twee diffusers.

Heb je je keuze gemaakt?
Plaats dan je bestelling via één van de onderstaande knoppen.

Jouw investering voor de Starterskit met diffuser is 194 euro inclusief verzendkosten.

 

Ja ik bestel de Starterskit.
De diffuser die ik kies is:

Ik bestel de Dewdrop diffuser bij mijn Starterskit      Ik bestel de Desert Mist diffuser bij mijn Starterskit

Na je bestelling maak ik een account voor je aan bij Young Living zodat je van Young Living al binnen een paar dagen je Starterskit ontvangt. Bovendien heeft een account een aantal voordelen. Je betaalt 24% minder voor je bestellingen en je kunt sparen voor gratis producten. Maar dat is allemaal niet verplicht. Vind jij een Starterskit genoeg, dan kan dat gewoon.