Reading en healing

Mooi om mee te maken, een reading of een healing. Maar wat is het eigenlijk?

Reading, het Engelse woord voor lezen, betekent dat je een vraag kunt stellen die ik dan met behulp van Engelenkaarten en jouw hogerbewuste beantwoord. Ik lees als het ware je energie.

Healing betekent genezing. Ik ontvang energie uit het universum en stuur die door naar jou. Jouw eigen energie reageert hierop en gaat weer stromen, daar waar het eventueel geblokkeerd zat. En het zelf genezend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd. Je bent dus zelf de genezer.

Reading en healing zijn mooie ervaringen. Zowel voor jou als voor mij. Bij een reading maakt het niet uit of je naast me zit of dat we op afstand contact hebben. Ook een healing kan zowel in mijn praktijk als op afstand. Beiden zijn effectief alleen kan ik in mijn praktijk acupressuur toepassen en remedies gebruiken. Op afstand gebeurt alles met energie. Ben je benieuwd? Klik op Healing, Energetische behandeling of op Reading.