Mijn favoriete producten

 

Op deze pagina vind je mijn all time favorites. Boeken, edelstenen, orakelkaarten en dergelijke die mij echt in verbinding hebben gebracht met mij zelf. Waardoor ik mijn energie weer voel stromen en ik een gelukkig mens ben.

De artikelen linken naar de website van bol.com. Wanneer je via één van deze links producten koopt, ontvang ik van bol.com een klein percentage. Dit geldt ook voor andere producten dan die in mijn all time favorites lijstje staan, zolang je via één van onderstaande links op de website van bol.com komt. Hier maak je mij heel blij mee.  En jij betaalt gewoon hetzelfde.

Warme groet,
Saskia Kenbeek Time for Healing

Boeken die voor mij het verschil maken:

De zielenreis door Michael Newton. Over het leven van zielen tussen levens op aarde in. Weergave van regressietherapie sessies. Het  boek maakte (in positieve zin) zo veel indruk op mij dat ik er niet van kon slapen.

Werken met energetische geneeskunde door Donna Eden. Eenvoudige energetische oefeningen die je energie weer laten stromen. En zo leuk geschreven! Inmiddels in een nieuwe druk met een frisse voorkant.

De sleutel tot zelfbevrijding door Christiane Beerlandt.  Ontdek de emotionele achtergrond bij 1300 lichamelijke klachten en ziekten. Een ziekte heb je niet zo maar, je lichaam wil je iets vertellen. Dé “bijbel” bij mijn energetische behandelingen. Andere geweldige boeken van Christiane Beerlandt vind ik De hoorn des overvloeds over de energetische betekenis van voeding. En Als de dieren konden spreken over wat het betekent als je een bepaald dier tegenkomt.

Medical Medium door Anthony Williams. Nederlandstalig. De schrijver heeft contact met Spirit en heeft van hem uitleg gekregen over een aantal veelvoorkomende ziekten waarvoor de medische wetenschap nog niet de juiste oplossing heeft. Met praktische voedingstips, waaruit maar weer eens blijkt hoe belangrijk goede voeding is. Ik vind het een heel bijzonder boek.

 

Orakelkaarten die ik heel graag gebruik:

Levensdoelkaarten van Doreen Virtue. Mijn nr 1 favoriete kaarten. Heel eenvoudig te gebruiken. Pakkende korte tekst op de kaart. Afbeeldingen met veel informatie.

Boodschappen van de engelen van Doreen Virtue. Mijn 2e favoriet. Voor veel verschillende soorten leggingen te gebruiken. Voor beginners en gevorderden.

Opgestegen Meesters van Doreen Virtue. Heel eenvoudig te gebruiken. Pakkende korte tekst op de kaart. Afbeeldingen met veel informatie.

Begeleiding vanuit de bron van Cheryl Lee Harnish. Geen tekst op de kaart, maar er komt zo veel energie van de kaarten af. Wel tekst in het boekje  trouwens.

 

Ik gebruik deze producten om me fijner te voelen:

Bach rescue spray is voor al die momenten dat je gespannen en onrustig bent. Bach Rescue Remedy is een rustgever die ontspant en waarmee je toch helder blijft. Het is op basis van natuurlijke ingredienten. De invloed is gebaseerd op een combinatie van vijf Bach bloesems. Ook verkrijgbaar in druppels en kleinere flesjes. Ik heb er altijd eentje bij me. Plotselinge file, drukte, bij angst of verdriet. En voor mijn kinderen bij een spreekbeurt, te spannende film, na een val, kiezen die pijnlijk zijn bij het wisselen.

 

Bach Bloesemremedie White Chestnut. Naast de rescuespray zijn er 38 Bachbloesemremedies. De White Chestnut is mijn favoriet. Helpt tegen piekerende gedachten.

 

Instant Energy, vitamine B12 zakjes. Gewoon de inhoud van het zakje in je mond doen, 30 seconden in je mond houden zodat de vitamine B12 opgenomen kan worden en dan doorslikken. Geeft mij meteen meer energie.  Hooggevoelige personen hebben snel een tekort aan vitamine B12, en ook aan magnesium en vitamine D3.

 

Himalaya zoutlamp. Gemaakt van echt zout (mijn dochter heeft het getest 😉 ) Zuivert je kamer, het voelt lichter en zuurstofrijker.