Leefstijl

Leefstijl is één van de peilers om meer energie te krijgen. Beweging en voeding zijn andere superbelangrijke randvoorwaarden om energieker te worden. Minder vermoeid, minder stress, minder somber, meer jippie.
Check voor voedingstips en vul aan met een goede vitamine C, vitamine D3/K2 combi, vitamine B-complex en de beste omega 3.

 

Iemand die mij op een hele toegankelijke manier in beweging krijgt op verschillende leefstijlgebieden is Richard de Leth.
Hij gebruikt hiervoor zijn OERsterk methode.
O =ontspannen
E=eten, dus goede voeding
R=regelmatig bewegen
sterk = mentaal sterk worden door zingeving

Ik heb al een aantal online programma’s van hem gevolgd.
Superinteressant.
En…. gemakkelijk toepasbaar.

Ik zou natuurlijk zelf soortgelijke programma’s kunnen ontwikkelen, maar veel liever verwijs ik je gewoon door naar de cursussen van Richard de Leth zelf.

De eerste cursus die ik van hem volgde was het Meer energieprogramma. Deze 4-weekse cursus helpt je om minder moe te worden. Een gevolg van vermoeidheid is o.a. concentratieverlies, korter lontje en gewichtstoename. De werking van het hormoon Leptine is wat mij vooral is bijgebleven aan dit programma. De cursus kost slechts 97 euro. En je krijgt er ook nog bonussen bij ter waarde van 100 euro.
Regelmatig is er een actie met 50 euro korting met code energie50

Daarna heb ik Lekker in je Vel gedaan. Om mijn stemming te verbeteren.  De neurotransmitters waren voor mij eyeopeners.
Deze cursus kost 97 euro. Er zitten bonussen bij ter waarde van ruim 100 euro.

Richard heeft ook verschillende boeken geschreven, waaronder:
OERsterk in 6 weken. In dit boek staan zes sleutelfuncties centraal: ontlasting, libido, energie, humeur, gewicht, slaap. De prijs van het boek is 22,50 euro

De gouden gezondheidsgids. Dit boek biedt een reddingsplan om in korte tijd weer gezond(er) te worden. Alle essentiële pijlers komen aan bod, namelijk: Relaties, Bioritme, Gifstoffen, Mindset, Ontspanning, Voeding, Beweging
Dit boek kost 27 euro. Je ontvangt er gratis de masterclass Bezieling als motor van optimale gezondheid bij.

E-books bundel met bestseller kookboeken en magazines. Bewerkte voeding heeft een grote negatieve uitwerking op onze gezondheid. De boeken laten je zien hoe jij jezelf met iedere hap kunt versterken. In dit unieke pakket wordt je compleet ontzorgt met recepten voor lekkere én gezonde ontbijten, lunches, diners, soepen, feesttraktaties én veel meer: Bestseller OERsterk Eten,Bestseller OERsterk Koken!, OERsterk Soepen,OERsterk Ontbijten, OERsterk Lunchen, OERsterk Dineren, OERsterk Feest, 500 gram groenten – Herfst en Winter, 500 gram groenten – Lente en Zomer
Dit pakket kost niet 140 euro maar 70 euro.

In de recepten ligt de nadruk op veel minder koolhydraten, en daarnaast gezonde eiwitten en vetten. Omdat het best lastig kan zijn om om te schakelen van brood-ontbijt en brood-lunch naar iets zonder brood, zijn deze E-books fijne inspiratie. En hoe krijg je 500 gram groenten naar binnen zonder het gevoel te hebben dat je een knaagdier bent? Dat blijkt prima te doen.