Huismus

 

Waar ben jij het liefst? Vaak onderweg, reizen, uitjes, met vriendinnen? Een andere omgeving opsnuiven en socializen.
We hebben geleerd dat het belangrijk is om wat van de wereld te zien en om onder de mensen te zijn. 

Ik ben benieuwd of ‘weg’ zijn voor jou een toevoeging is op je fijne huis, je fijne woonomgeving. Of wil je eigenlijk liever niet thuis zijn? Zou dat de reden kunnen zijn dat je vaak op pad bent. Misschien mag je hier eens de tijd voor nemen om te doorvoelen wat het is als je je thuis niet thuis voelt. Als het ware wegvlucht. 

En als je na het doorvoelen merkt dat je het thuis heerlijk vindt maar dat thuis nog meer meerwaarde krijgt door regelmatig ook niét thuis te zijn, hoe heerlijk is die wetenschap!

Omgekeerd kan ook, zo eentje ben ik. Ik ben een echte huismus. Ik ben het liefste thuis. In mijn eigen vertrouwde huis. Daar voelt het veilig. Thuis heb ik rust. Geen geluiden, geen overprikkeling als ik alleen thuis ben. Herken jij je hier in misschien?
Mijn eigen gang gaan, zonder dat er over mijn schouder wordt meegekeken door een leidinggevende. Daarom vind ik het zo fijn om online te ondernemen. Werk doen waar mijn passie ligt. In mijn eigen huis, de tijd die ik zelf bepaal.

Natuurlijk, ik weet dat ik ook mag blijven doorvoelen waarom het is dat ik zo’n huismus ben. Het liefste cocoon, zittend op de bank met mijn laptop. Regelmatig kom ik weer een laag dieper in inzichten. En wie weet heb jij jezelf ook wel eens afgevraagd waarom je niet zo’n avonturier bent. Voor mij werkt het goed om daar aandacht aan te geven. Vaak vertel je jezelf namelijk verhaaltjes die helemaal niet blijken te kloppen als je even dieper voelt.

Eén van die verhaaltjes die om de zoveel tijd bij mij opkomen is dat online ondernemen hard werken is. En veel energie kost. Ga ik daarin mee, dan voelen de dagen daarna inderdaad zwaar. Waarom mijn ego dat verhaal vertelt is dat iets in mij niet kan geloven dat werken leuk mag zijn en dat geld verdienen ook zonder bloed, zweet en tranen kan en mag.

Want ik vind het heerlijk om mensen inzichten te geven waarmee ze verder kunnen. Dat kan zijn in een healing of Sensi-therapie, maar ook in een online training zoals Edelstenen ontdekken. Of in mijn nieuwste training Bouw je spirituele online business. 

Ik ben echt trost op Bouw je spirituele online business. Alle resultaten van mijn eigen zoektocht hoe ik mijn passies voor healing en reading met anderen kon delen via internet heb ik hierin verwerkt. 
Van het zelf bouwen van je website (zo moeilijk is dat niet weet ik nu), hoe je je laat zien op Facebook en Instagram, jouw doelgroep naar je toetrekt in emails zoals deze, een Freebee maakt (zoals mijn 7 daagse Feel the Vibe) om nog meer mensen aan je te verbinden, daarbij Facebookadvertenties inzet. En dan, hoe je jouw aanbod, je healing, reading of wat dan ook online kunt verkopen. Met Ideal of Bancontact. 
Zodat je, als je aan de ontbijttafel zit, zoals ik gisteren, ineens een berichtje krijgt dat iemand mijn training Bouw je spirituele online business heeft besteld. Gewoon, terwijl ik de broodtrommels van de kinderen voor school aan het vullen was!
Dit alles volgens mijn SAS methode: Show up, Attract, Sell.

18 juni gaat Bouw je spirituele online business van start. Je gaat 4 maanden intensief aan de slag. Als je je geroepen voelt om vanuit je eigen huis je online praktijk te ‘runnen’, druk dan op de button voor meer informatie. Mij mailen mag ook.

 

Ik wil meer weten over Bouw je spirituele online business

 

Ik heb mijn ego laten weten dat ik er energie van krijg door te delen wat mij bezig houdt. Tijdens het schrijven van deze blog voelde ik mijn energiepeil al omhoog gaan.
Het is niet erg als je ego je verhaaltjes vertelt. Het is lief bedoeld, ter bescherming van jou. Ik heb geluisterd naar de waarschuwing van mijn ego over hard werken en opgepikt dat ik ook tijd voor mijzelf mag nemen. Even niksen en in de tuin van de zon genieten (nu regent het maar als het straks droog wordt). En daarna weer heerlijk verder creëren. Doe jij dat ook?