Hoe weet jij wat waar is?

Ik vind het vaak zo moeilijk om te weten wat er waar is van wat mij wordt verteld. Soms voel ik iets van binnen maar doordat stemmen buiten mij veel harder zijn wordt, mijn innerlijke gevoel overstemd. En vaak zijn het niet eens stemmen van buiten mij, maar is het mijn eigen mind -weliswaar gevormd tijdens mijn scholing, opvoeding en cultuur, dus toch buiten mij- die tegenspreekt wat mijn gevoel in eerste instantie aangeeft.

Neem nou Engelen. Bestaan die nu wel of bestaan ze niet. Je ziet ze niet…… ik niet in elk geval. Maar bestaan ze dan ook niet.? Er zijn genoeg mensen om mij heen die absoluut niet in engelen geloven. Maar mijn gevoel zegt dat ze wel bestaan. Mijn gevoel…..  Ik deed laatst een test over wat mijn helderste kanaal is. Zien, horen, voelen of weten. Daaruit kwam met overmacht Voelen naar voren. Vandaar dat ik geen engelen zie. Ik ben een Voeler. Vervolgens heb ik een testje gedaan met mijn beschermengelen. Iedereen heeft er 2. Dus heb ik gevraagd of ze allebei aan 1 kant van mij wilden gaan staan en of eerst de rechter engel mij wilde aanraken. Ik voelde warmte, zacht, een gevoel in mijn hart. Daarna vroeg ik of de linker engel mij wilde aanraken. En meteen voelde ik een soort lichte tocht. 
Ze zijn er gewoon!
 Ik voel ze. Voor mij waren ze al waar, maar nu ik ze voel helemaal.

 

Nog zo iets over waarheid: Al een aantal jaar kijk ik niet meer naar het journaal. Voor mij is dat te veel negatieve berichtgeving. Terwijl ik zeker weet dat er ook positieve dingen in de wereld gebeuren. Maar daarover wordt op het nieuws niet of nauwelijks gesproken. Voor mij geeft dat een vertekend beeld van de werkelijkheid. 

Vroeger mocht je spinazie na het koken niet meer opwarmen. Daarna weer wel. En nu geloof ik, mag het weer niet. Wat is waar?
Moet je voor vaccinatie zijn of tegen? Is vet nu goed voor je of juist niet en is suiker toch misschien de boosdoener? 

En what about fluoride? Dat zit in de tandpasta, kinderen krijgen extra fluoride bij de tandarts maar helpt het? De reguliere wereld zegt Ja. Een deel van de holistische wereld zegt Nee. Zegt dat fluoride niet goed is voor je IQ en ook niet voor je intu├»tie vanuit je derde oog.

Voor mij is waarheid een groot goed. Het niet weten wat waar is, of wie de waarheid spreekt raakt mij energetisch en trekt me leeg. Mijn antennes blijven uitstaan en blijven onderzoeken of het klopt wat er gezegd en geschreven wordt of dat het niet klopt. Vandaar dus, dat ik me voor diverse berichtgeving afscherm. Maar ja, via internet, opleidingen, vriendinnen en mijn gezin krijg ik toch van alles mee. Waardoor mijn hersenen toch weer overuren maken.

Ik wil graag vanuit positiviteit leven. Zodat dat hetgeen is wat ik volgens de Wet van de aantrekkingskracht aan trek. Ik probeer zoveel mogelijk niet vanuit angst of negativiteit te leven. Omdat ik daar dan juist meer van krijg. Terwijl veel berichtgeving die mij nog wel bereikt over angst, tekort, wantrouwen en negativiteit gaan.

Terug naar de fluoride: Vorige week ben ik voor controle bij de tandarts geweest.Ik heb altijd best veel tandsteen dat moet worden weggehaald. Vanuit de alternatieve hoek had ik gehoord dat het teveel aan tandsteen juist door fluoridetandpasta komt. Ik weet niet of dit zo is. 
Maar sinds een tijdje poets ik vrijwel niet meer met fluoridetandpasta. Ik heb gekozen voor dit natuurlijke product, zodat ik zo wie zo via mijn tandpasta geen chemische spullen meer in mijn mond, slijmvliezen en lichaam krijg. Ik hoop dat mede hierdoor mijn energieniveau toeneemt.
 

Door omstandigheden – o.a. mijn lage energieniveau dus – was ik al even niet bij de tandarts geweest. De laatste keer was 1,5 jaar geleden. En wat schetste mijn, en vooral de tandarts’ verbazing: vrijwel geen tandsteen. Echt nauwelijks. 

Voor mij klopt dat deel van het verhaal over fluoride dus wel. Maar of het ook voor mijn IQ geldt? Lastig peilen met een stel hoogbegaafde kinderen in huis die alles beter weten dan hun moeder ????

 

Eerlijkheidshalve zal ik er wel bij vermelden dat de tandarts een gaatje in mijn gebit aantrof. Een plek tussen 2 kiezen in waar ik met poetsen niet bij kom. Het zat er al een jaar of 8 aan te komen dat dit een gaatje werd, en nu was het zo ver. Of misschien komt het wel omdat ik niet met fluoride poets. Ik weet het niet. En de mensen die het kunnen weten vertellen tegenstrijdige verhalen. Dus wat is waar?

Wat voor mij in elk geval waar is, is dat edelstenen energie uitstralen. En dat je je daardoor ontspannen, of juist opgewekt kunt voelen. Net wat je nodig hebt. 

Wil jij leren mediteren, healen, programmeren en boodschappen doorkrijgen van en met edelstenen? 

22 oktober* start de online cursus Energie van Edelstenen.  Het lijkt me zo gaaf om je erbij te hebben. Vooral ook omdat we naast channelen met edelstenen, ook de engelen, die ik niet zie maar wel voel ???? , inzetten bij de reiniging van je edelstenen, jouw eigen bescherming bij healingen en ……. we gaan ook boodschappen van Engelen channelen. Of Lichtmeesters, of Aartsengelen. Want dat wil ik je ook zo graag leren. Extra. Bovenop het channelen met edelstenen. Omdat zij je bijzondere informatie kunnen geven, waarvan ik graag wil dat jij die ook kunt ontvangen.

*Je kunt tot 1 week na de startdatum nog instappen in de cursus.

Ja ik klik hier: vertel me alles over de online cursus Energie van Edelstenen

Voet de energie van edelstenen waar voor jou?