Heb je deze vreemde edelstenen wel eens gezien? En gevoeld?

 

Je weet waarschijnlijk dat ik dol ben op edelstenen. En dan vooral de glad gepolijste. Dat zegt heel veel over mijn karakter. Ik wil namelijk graag dat de dingen zo gaan als ik in gedachten heb. De boel onder controle hebben zeg maar. Ruwe stenen vallen vooral in de smaak bij mensen die de dingen nemen zoals ze zijn. Go with the flow. 

Maar de laatste tijd word ik enorm aangetrokken door edelstenen die ik eigenlijk helemaal niet mooi vind. Een vreemde gewaarwording hoor. Het heel graag willen hebben van lelijke stenen. Natuurlijke bergkristalpunten die er verre van perfect uit zien, edelsteen draken (die zijn dan wel weer geslepen) en op dit moment heel erg: Boji Stones.

Al die stenen hebben als overeenkomst dat ze enorm veel energie bij zich dragen. En dat maakt dat ik ze intussen zo mooi vind!

Boji Stones zijn grijs/bruin tot zwarte steentjes. Je hebt mannetjes stenen en vrouwtjes stenen, die elk een andere energie hebben. 

 

Vanwege die verschillende energie gebruik je een Boji mannetje en een Boji vrouwtje als paartje. En wat je dan krijgt als je net met de online cursus Boji Stones begint:

“Wow! net de electro-magnetische energie gevoeld van mijn stenen. Het is heel subtiel en in het begin merkte ik dit niet eens. Wilde de stenen al weg leggen, maar toen voelde ik het”. Karin ten Wolde, coach/therapeut praktijk KW, www.karintenwolde.nlover haar allereerste ervaring met de online cursus Boji Stones.

Wil jij ook zo’n sensatie meemaken?
4 weken, 4 lessen met héél veel healingtechnieken waarbij je die bijzondere energie gebruikt. Alles is vanuit je eigen huis te volgen. De lessen staan in een beveiligde website, waar alleen de deelnemers aan de cursus toegang toe hebben. En als je wil kan je je ervaringen delen in de besloten Facebookgroep van de cursus. Hier deel ik trouwens nog extra tips. De cursus begint meteen: binnen 24 uur na betaling kan jij met de eerste les aan de slag om ook de elektro-magnetische energie van de Boji Stones te voelen. 
Misschien voel je die bijzondere energie ook al een beetje vanaf de foto in deze mail?

Het is wel handig als je Boji Stones hebt, om alle oefeningen te kunnen doen. Ze zijn in een aantal webshops en edelstenen winkels te koop.

Zijn Boji Stones niet jouw ding? 
Volgende keer stuur ik je weer een mail over een ander onderwerp.

Maar heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar de bijzondere Boji Stones? Naar hun balancerende en harmoniserende werking? Hoog energetische en tegelijkertijd grondende eigenschappen?
Klik dan op de knop hieronder.

Vertel me meer over Boji Stones
Graag tot bij de cursus.

En in elk geval, tot de volgende mail.