Healy

Healy mei acties:

* Healy Professional: 50% korting

* Mag Healy Professional: 50% korting

*Healy Resonance Plus: 40% korting en exclusieve voordelen

*Healy Resonance: 40% korting en exclusieve voordelen

De korting wordt toegepast tijdens het afrekenen.

Heb je al een Healy en wil je een upgrade naar een andere versie? Deze maand 60% voordeel op alle upgrades!

Maak gebruik van de acties en bestel hier direct je Healy.

 

Healy immuunsysteem versterkende frequenties.
(In het filmpje Healy Resonance)

 

Alle cellen in je lichaam hebben energiefrequenties. Heb je je gestoten, hoofdpijn, bang of wat dan ook dan verandert de frequentie in je lichaam. Met frequentietherapie kan je je lichaam weer ‘resetten’.
Je bevestigt eenvoudig 2 draadjes op je lichaam met clips of klittenband en zet een op je klacht afgestemd frequentieprogramma aan.

Bioresonantie, maar dan voor thuisgebruik.

Kijk in dit filmpje wat Healy met mij doet. Wil je het zelf ook voelen, houd dan je handen naar het scherm.

 

Zo eenvoudig en zo gaaf!

De Healy is een apparaatje van maar 5×5 cm dat communiceert met een App op jouw Smartphone. In die App zijn wel 144.000 frequenties geladen.
Dus heb je pijn, zet het pijn-programma aan. De Healy communiceert met jouw lichaam en meet uit welke frequenties voor dat moment de beste zijn om voor jou te gebruiken. En die frequenties ontvang je dan ook.
Zo kan het zomaar zijn dat je in 20 minuten van die vervelende migraine of rugpijn af bent, waar je normaal gesproken meerdere dagen last van hebt en niet zonder paracetamol de dag door komt.

De Healy is een Duits product dat sinds 2019 op de markt is. Diverse programma’s van de Healy zijn medisch goedgekeurd (als je de Healy met elektrodes gebruikt). En daarnaast kennen de Resonance- en Professional versie van de Healy  nog een aantal programma’s zoals Bachbloesems, Alaska Remedies, I Ching etc waaraan geen medische werking mag worden ontleend omdat ze in het alternatieve circuit zitten. Wat niet wil zeggen dat ze niet werken.

In mijn omgeving wordt de Healy gebruikt door natuurgeneeskundig artsen, tandartsen, masseurs, antroposofisch arts, fysiotherapeuten, mensen die met dieren werken etc. En zelf ben ik ook therapeut.

Je kunt de Healy gebruiken voor je hele gezin, je huisdieren en je klanten.

De Healy is er in 6 versies, van uitgebreid tot mega uitgebreid. Ze heten Healy Gold, Healy Holistic, Healy Resonance, Healy Resonance Plus en Healy Professional..
In het filmpje laat ik zien hoe het Healy Goldprogramma Zijn (Being) werkt. Dit programma zit op alle Healy versies, behalve de Healy-medical.

 

Misschien vind je de Healy niet goedkoop. De Gold-versie, het basismodel kost 504 euro incl btw. Iemand zei mij: Reiki is gratis. Mijn eigen Reiki opleiding kostte net zo veel als een Healy Gold. Ik gebruik Healy en Reiki naast elkaar. Dagelijks.

De versie waarmee ik in 2019 begon, is de Healy Resonance. Voor 1512 euro incl btw kan je draadloos energiefrequenties naar jezelf versturen. Er zit een analysetool bij zodat je niet zelf hoeft te bedenken welk programma je nodig hebt. Dat is heel fijn want het is best lastig om te weten welke onderliggende redenen jouw klachten veroorzaken. Healy weet het wel. Bovendien kan je het verloop van een behandeltraject bijhouden. En je ontvangt extra programma’s zoals Bachbloesems, Alaska edelsteenremedies, Schüssler celzouten, Homeopathie, Aminozuren met treffende aanduidingen van jouw thema’s.Healy Resonance, Healy Resonance Plus en de Healy Professional.

Op de Resonance Plus en Professional zit zelfs de mogelijkheid voor een Aurascan!

Inmiddels heb ik een Healy Professional voor nóg meer mooie mogelijkheden.

 

Denk je nu elektrische frequenties, dat is niet echt. Dat is geen Reiki of Healing. Maar nep. Dat waren in elk geval mijn eigen gedachten als Reikimaster en Trancehealer. Maar het is zo’n mooie combinatie. En hartstikke echt kan ik je zeggen!
De ene keer heal ik met mijn handen, de andere keer met de Healy en dan weer met alles tegelijk. Dan willen er ook nog wel eens boodschappen bij doorkomen of kleuren die de Healy-Healing nog meer diepgang geven.

 

Voor als je dat wil: koopt iemand op jouw aanbeveling zelf een Healy, dan ontvang jij hiervoor een vergoeding. Op deze manier kan je (een deel van) jouw kosten weer terugverdienen. Sowieso is het de bedoeling dat je op doorverwijzing van iemand je Healy koopt. Ik zou het leuk vinden als ik je daarbij mag helpen.

In onderstaand overzicht zie je welke 5 Healy versies er zijn en welke programmagroepen je bij elke versie ontvangt. Stuur gerust een mailtje naar saskia@timeforhealing.nl als je vragen hebt.  Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Voor wie nóg meer programma’s wil, bestaat de mogelijkheid om losse programmagroepen in abonnementsvorm toe te voegen aan jouw Healy versie. Een abonnement is maandelijks opzegbaar, dus zo kan je regelmatig eens een andere programmagroep uitproberen.

En upgraden naar een duurdere Healy-versie kan ook nog. Dan heb je niet met abonnementen te maken, maar is het een eenmalige uitgave. Geldt voor alle Healy-versies.

Je ontvangt je Healy met kabeltjes polsbandjes en plakkers om elektro magnetische frequenties te ontvangen. Eventueel kan je oorclips mee bestellen maar eerlijk gezegd heb ik die nog nooit gebruikt.
Wil je je Healy liever draadloos gebruiken, dan is de Healy Coil (Tesla technologie) een aanrader. Deze is afzonderlijk verkrijgbaar voor 223,85 euro incl btw en schuif je eenvoudig op je Healy.

De Healy Resonance, Resonance Plus en Healy Professional hebben nog een andere draadloze manier van werken. Zij sturen frequenties via het informatieveld. In tegenstelling tot de Coil speelt in het informatieveld afstand geen rol. Iemand op 1000 km afstand ontvangt de frequenties via het informatieveld net zo sterk als iemand die naast je zit.
Het gebruik van de draadloze frequenties op de Resonance (Plus) en Professional door één persoon zit bij de prijs van je Healy in. Optioneel is het gebruik door meerdere personen. Wil je naar meerdere personen (of dieren) draadloze frequenties versturen, dan kan je hiervoor een abonnement afsluiten.
De programma’s met de polsbandjes of Healy Coil, zijn wel door meerdere mensen te gebruiken (zonder abonnement, bedoel ik).

 

Meer informatie? Ik stuur je graag een aantal mails over Healy. Klik op deze tekst om je eenvoudig voor de mails aan te melden.

Kijk HIER bij de veelgestelde vragen.

Ervaringen met het Healy apparaat lees je HIER.

Wil je weten hoe ik met de Healy in aanraking ben gekomen (en zoveel signalen kreeg die ik negeerde 😉 ), lees dan HIER.