Healy ervaringen

Healy heeft een medische status voor de effectieve behandeling van een aantal klachten: chronische pijn, skeletpijn, fibromyalgie en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en (bijbehorende) slaapstoornissen.

Healy kan veel meer, maar de medische wetenschap is nog niet zo ver om dat ook te erkennen. Intussen geniet ik wel van de voordelen.

 

Ik zelf gebruik mijn Healy vooral bij stress en overprikkeling. Omdat ik HSP ben (hoogsensitief) heb ik daar snel last van. Even de Healy aan met een ontspannings-, beschermings- of stressprogramma doet de spanning snel dalen.

Maar ook bij hoofdpijn of gespannen kaken.

Ook heel fijn vind ik de Bachbloesem frequenties. Zachte energieën die mij ondersteunen. Maar mij ook vertellen welke thema’s er spelen. Ik kan een pdf bekijken of uitprinten waarin de thema’s worden beschreven.
Bachbloesem frequenties zijn ook heel geschikt om aan mijn huisdieren te geven. Healy is mijn dierentolk: de thema’s vertellen mij waarom mijn kat bepaald gedrag vertoont. Superhandig.

Ik ben onder andere Bachbloesemtherapeut en in die hoedanigheid heb ik ook andere dieren met Bachbloesems behandeld. Met de Healy natuurlijk. Een groep van 5 katten die continu tegen elkaar aan het blazen waren heeft na 1 sessie geen blaas meer tegen elkaar gegeven.

En een pony vertelde via de Bachbloesems duidelijk waarom ze zich op een bepaalde manier gedroeg.

Een klant die veel buikpijn had, kon ik met 1 sessie op afstand verlichting geven.

Ben je overtuigd dat een Healy jou ook zou kunnen helpen? Heb je vragen, wil je weten welk type Healy voor jou het meest geschikt is?  Wil je een Healy bestellen? Stuur een mailtje en mijn team helpt helpt je graag verder.

magic@timeforhealing.nl