Healer

Regelmatig pak ik mijn engelenkaarten erbij. Even een kaartje leggen en vragen wat de engelen mij te vertellen hebben. En altijd krijg ik inzichten over iets wat op dat moment speelt. Dat is zo bijzonder.

Soms lijkt het alsof een kaart een misser is, dat het antwoord op mijn vraag nergens op slaat. Lijkt. Want dan blijkt later dat het toch klopte, maar dat ik er nog niet aan toe was het te weten. Of, wat ook gebeurt, ik begrijp het antwoord niet omdat het een blinde vlek van mij raakt. Ik vraag wel eens om een extra kaart als uitleg bij de kaart die ik niet begrijp. En dan wordt het alsnog duidelijk.  Mooi is dat.

Waarom ik dit nu schrijf? Ik trok zojuist voor de zoveelste keer een kaart die erover gaat dat ik een healer ben. Dit keer uit het deck ‘magische eenhoorns orakelkaarten’ van Doreen Virtue. Je kan ze hieronder bekijken en bestellen als je ze ook wil. [yabp 7]

Ik krijg steeds de bevestiging dat ik een healer ben. “je hebt de kracht anderen te helpen en te helen” zegt de toelichting op de kaart. Ik voel dat ook zo. Als ik met een healing bezig ben dan. Want in het dagelijks leven ben ik nog best onzeker of mensen wel op mij zitten te wachten. Al wordt die onzekerheid gelukkig wel minder.

Als ik energie straal, want dat is wat ik bij healing doe, dan stroomt die energie door jou heen. Vaak voel je het als tintelen, koude, warmte of je ziet kleuren (terwijl je je ogen dicht hebt). En misschien krijg je wel ineens ideeën of inzichten. Het kan zijn dat je voelt dat spanning afneemt, heerlijk is dat. Tijdens het stralen van energie leg ik mijn handen op je lichaam of houd ik ze erboven. En via videochat met messenger of skype kan ik ook energie naar je stralen. Heel vaak krijg ik ook inzichten voor jou door. Dat is zo gaaf!

Zou jij wel eens energie door je heen willen voelen stromen? Of weten dat het door je heen stroomt? Bestel dan een van mijn online healingsZe staan in mijn academy healingonline.nl voor je klaar.

Voor een intensieve opfrisbeurt van jouw energie kan ik je een healing gecombineerd met andere technieken aanraden. Ik geef je dan een energetische behandeling waarbij blokkades in acupressuurpunten worden opgelost of verlicht en thema’s uit je jeugd of nog eerder verwerkt kunnen worden. Meer informatie over energetische behandelingen vind je hier.