Energetische behandeling

Energetische behandeling in mijn praktijk in Arnhem.

Pijn en vage klachten heb je niet zomaar. Je lichaam wil je iets vertellen. Wil je weten wat je lichaam je probeert duidelijk te maken én wil je van je klachten af, dan kan een energetische behandeling jouw oplossing zijn.

Door een combinatie van acupressuur (ik duw op punten op je huid terwijl je gewoon gekleed bent) en bespreken van de herkenning van jouw thema’s, gaat de energie weer stromen en nemen je klachten af. Misschien wordt je wat emotioneel, dat geeft niets. Daarbij krijg ik boodschappen door die ik natuurlijk met je deel.

Andere technieken die ik in kan zetten (afhankelijk welke jij nodig hebt) zijn: Reiki (master), Trance healing, reading, channeling, acupressuur, TAT, terug in de tijd, body talk, bloesemremedies, edelsteentherapie, allergiemeting, eventuele remedies (druppeltjes uit een flesje).

Het is heel bijzonder om te constateren dat de dingen waar jij je leven al mee worstelt, precies de gevoelige plekken in jouw lichaam zijn. Probeer je dingen onder controle te houden, voel jij je niet gezien, ben je heel streng voor jezelf, laat je aan anderen niet merken wat er in je leeft? Je lichaam vertelt het je allemaal via de acupressuurpunten.

Ben je allergisch voor bepaalde voeding? Of vind je bepaald eten écht niet lekker? Ook dat komt overeen met diezelfde thema’s.

Als het nodig is gaan we terug in de tijd, zodat je onderwerpen kunt verwerken die ontstaan zijn in je jeugd. Zonder dat je precies hoeft te weten om welke onderwerpen het gaat.

Ik combineer dit met mijn orthomoleculaire kennis en stressologie.

Het tarief is € 75 euro.  Kosten voor supplementen zijn hier niet bij inbegrepen. Een behandeling duurt ca 1,5 uur maar houd er rekening mee dat het uit kan lopen.

Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar saskia@timeforhealing.nl