Energetisch touwtrekken

 

Heb jij dat ook? Dat je regelmatig het gevoel hebt dat je even je Facebook móet checken. En al helemaal als je gereageerd hebt op iemands bericht of zelf een bericht hebt geplaatst. Dat je dat steeds maar wil kijken of er al mensen reageren?

Hoe komt het toch dat social media soms zo aan je trekt? 

Via je chakra’s verbind je je met andere mensen. En op Facebook, Instagram en andere social media sta je in verbinding met heel veel mensen tegelijk. Deels bewust, maar het gebeurt ook onbewust als je lid bent van groepen (en al je Facebookvrienden samen vormen feitelijk ook een groep).  Met al die mensen heb je via je chakra’s energetische lijntjes. Dat kan energie kosten. En je bent eerder afgeleid van je dagelijkse bezigheden. Je spanningsboog om je aandacht vast te houden neemt af.

Nu kan je je natuurlijk afmelden van Facebook, maar zo’n drastische stap is niet nodig. Belangrijk is dat je je bewust bent van het bestaan van  de energetische verbindingen. En om deze verbindingen vervolgens regelmatig te verbreken.

En dat is helemaal niet zo moeilijk.
Zeg hardop of in jezelf: ik verbreek alle verbindingen die ik vandaag online en offline heb gemaakt.

Of je stelt je voor dat je alle koorden bij elkaar pakt in je hand en met je andere hand, een zwaard of een schaar alle lijntjes doorknipt. Als je dat wil dan kan je ook Aartsengel Michael vragen om de koorden voor je door te snijden. 

Breng daarna je aandacht naar je voeten. Wees je bewust van je voeten en de verbinding met de aarde.

Op deze manier kom je weer in je eigen energie.

Vind je het leuk om bij mijn besloten Facebookgroep Show your Spirituality te komen? Helemaal gratis in een veilige setting met andere vrouwen en een paar mannen energie ervaren op heel verschillende manieren. Iedere week trek ik een Engelenkaart, regelmatig heb ik tips over voelen van energie zoals in acupressuurpunten of over edelstenen of engelen. En het onderwerp van de blog die je nu leest heb ik pas geleden ook in Show your Spirituality geplaatst.

En denk je, hoe kan Saskia mij nou uitnodigen om lid te worden van een groep terwijl ze nét heeft verteld dat groepen energetische koorden met mij maken? Omdat je nu ook weet hoe je na je bezoekje aan de groep de verbinding weer kunt verbreken. Wel doen hoor!

Ik kom bij Show your Spirituality