Edelstenen en Minecraft

 

Mijn kinderen zijn fan van Minecraft. Zo’n game die je op je mobiel, pc en ook op de Playstation kan spelen. Wat dan ook regelmatig gebeurt. De mooiste bouwwerken worden gecreëerd.  Daarbij gebruik je onder andere Gold, Diamond, Emerald en Quartz.

Waarom ik dit vertel?
Ik herinner me nog goed dat mijn dochter een aantal jaar geleden graag mijn rozekwartshanger om wilde. Ze had haar Minecraftshirt aan. En ineens “pling” bedacht ik me dat edelstenen en Minecraft alles met elkaar te maken hebben.

 

Mijn dochter in haar stoere minecraftshirt. Vroeg juist de rozekwarts voor zachtheid.
Enneh, ze vroeg niet zo maar op een willekeurig moment of ik mijn ketting af wilde doen zodat zij hem om kon. We waren namelijk in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Ze kon blijkbaar een flinke portie compensatie voor al dat machtsvertoon gebruiken. Dus tussen tanks en onder de straaljagers heb ik mijn rozekwarts om haar hals gehangen.

 

Hou jij van edelstenen? Let maar eens op in welke situatie je voor een bepaalde steen kiest.

 

Vaker mijn blogs lezen? Klik hier en vul je naam en email in. Dan krijg je ze in het vervolg vanzelf in je mailbox. 

 

Wil je meer weten over edelstenen? Welke voor jou geschikt zijn, hoe je een goede steen kiest, hoe je ze reinigt en oplaadt, een meditatie waarbij je de energie van een edelsteen voelt, diverse healingen, meditaties, programmeren van je edelsteen én boodschappen doorkrijgen van je edelsteen door middel van channeling? Met een aantal handige pdf-downloads. Dan is mijn cursus Energie van Edelstenen iets voor jou. 16 lessen én een bonusles hoe je energetisch afstemt, geplaatst in een handige online leeromgeving. Je leest en doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. En je houdt minimaal een jaar lang toegang. 
Interesse en weten wanneer de eerstvolgende cursus start? Klik op de knop:

Ik wil alles weten over Energie van Edelstenen