Doe je mee met mijn gratis Jouw Online Prakijk Challenge?

 

Voor wie er droomt van een eigen spirituele praktijk, er vaag wel eens over nadenkt of wie al een tijdje een eigen onderneming heeft, heb ik een driedaagse challenge gemaakt. Gratis!

 

Je zou het liefst de hele wereld willen helpen.  Maar hoe onderscheid je je dan van anderen die dezelfde therapie of product aanbieden als jij?

Je voelt je onzeker, durft eigenlijk niet te vertellen dat je je met spiri wiri dingen bezig houdt. Maar ja, als je een praktijk hebt, zal je toch moeten laten weten dat je deuren geopend zijn. Stap in jouw volgende mooiste versie. Zeker weten dat zij die onzekerheid niet meer heeft!

En…… zou jouw praktijk geschikt zijn om online te gaan ondernemen? Zodat je bereik zoveel groter wordt? Je meer mensen tegelijkertijd kunt helpen?

 

DIT is Jouw Online Praktijk Challenge!

 

Vind je het leuk om mee te doen? Geef je op via de paarse button en je begint meteen.

Ik doe mee met Jouw Online Praktijk Challenge

PS: ik heb deze challenge geschreven omdat op 27 augustus de volgende ronde van mijn online training Bouw je spirituele online business start. Maar ook als je geen plannen hebt om mijn online training te gaan volgen ben je meer dan welkom om aan Jouw Online Praktijk Challenge mee te doen!

PPS: als een eigen praktijk niet op jouw wensenlijstje voorkomt, en je gewoon alleen mails van mij wil ontvangen met energetische tips…… in de volgende mail weer een fijne oefening om de energie in je onderste chakra’s te laten doorstromen.