Die energie die niét uit het stopcontact komt

Van de zomer heb ik airco in mijn praktijkruimte laten installeren.
Daar staat natuurlijk mijn behandeltafel. Wat doe je, vroeg de airco-man. En ik antwoordde: Ik werk met energie. En dan niet met die energie die uit het stopcontact komt. Maar met Reiki-energie en zo.
Ik was er na afloop nog over verbaasd. Hoe ik dat zo relaxed en vanzelfsprekend had verteld. Een steeds groter deel in mij vindt het gelukkig niet raar meer dat ik werk met universele energie. En dat straalde ik ook uit richting de airco-man. Hij leek mijn antwoord heel normaal te vinden in elk geval.
Als je maar doet wat je leuk vindt, en er met genoeg mensen over kunt praten die jouw interesse delen, dan vergroot dat echt je zelfvertrouwen. Heb jij die ervaring ook?

Er zijn zoveel manieren waarop je energie kan ervaren. Je kan het door je heen voelen stromen. Als iets warms, of kouds, of prikkelends. En dat kan met Reiki energie, of trance healing, of quantum touch, of access bars, en nog veel meer. Je kan de energie van een edelsteen voelen. Je kan door energie contact hebben met de spirituele wereld: boodschappen doorkrijgen, channelen. Door energie trek je precies de goede engelenkaart. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben heel benieuwd welke ervaringen jij met energie hebt. Vind je het leuk om die te delen in mijn besloten Facebookcommunity Show your Spirituality?

Heb je wel eens energie gezien?
Dat kan namelijk. Het beste kan het niet al te licht zijn in de ruimte waar je bent. En je hebt een lichte wand nodig. Wrijf in je handen en hou ze dan vlak bij elkaar met je vingertoppen bijna tegen elkaar. Staar nu tussen je vingertoppen door naar de lichte muur. Als het goed is zie je na een tijdje een soort van bijna doorzichtige draden tussen de vingertoppen van je rechter- en linkerhand. Dat is de energie die oversteekt van je ene hand naar je andere hand. En misschien zie je ook wel een soort van randje of lijntje rondom je vingers. Dat is je aura. Als je je aanmeldt voor mijn Energetische tips, zoals ik mijn nieuwsbrieven noem, dan ontvang je deze regelmatig in je mailbox en ben je als eerste op de hoogte. Als cadeautje ontvang je bovendien een E-book over chakra’s.

En wil je zelf ervaren hoe je energie door je lichaam kunt voelen stromen, kijk dan eens op mijn website bij mijn energetisch aanbod naar Sensi-therapie en healing. Misschien zie ik je dan binnenkort in mijn praktijk of video-chat.

Warme groet,

Saskia Kenbeek
Timeforhealing.nl