De hemelpoort

Onlangs is mijn schoonvader overleden. Droevig, maar ook goed. Hij was 94 jaar en kreeg steeds meer last van lichamelijke klachten, die hem beperkten in zijn kunnen. Terwijl zijn geest nog zo vrij was als de zeeman die hij vroeger was. Dus dat frustreerde soms best.

Tijdens het doorspreken hoe de uitvaart eruit zou komen te zien, kwamen er steeds weer verhalen naar boven. Verhalen die mijn man nog niet kende. Hoe waardevol dat hij deze nu mocht horen. Zijn moeder is ook 94, en na haar overlijden zouden die verhalen in de vergetelheid zijn geraakt. Zij, mijn schoonmoeder, vertelde over haar zelf ook een aantal dingen die nieuw waren voor mijn man.

Zij vindt dat waar ik me mee bezig houd, Sensi-therapie, healingen en dergelijke heel interessant en ik heb haar al een paar keer kunnen helpen als er een pols of schouder helemaal vast zat. Maar verder weet ze eigenlijk niets van spiritualiteit.

Toen we het erover hadden of haar man, kort voor zijn overlijden nog heeft kunnen horen wat er gezegd werd, vertelde ik dat ik denk dat iemands ziel uit het lichaam kan gaan en alles hoort en ziet.

En ineens vertelde zij dat zij een tijd geleden een droom had. Een droom waarin ze de hemel zag met een witte ronde opening erin. Naast die opening waren lange witte gestalten.

En het was daar zo mooi“, zei ze.

Ze hoorde de stem van haar vader. Hij riep “kom maar, kindje”. En vervolgens zag ze haar zuster door de opening gaan. Het was een hele mooie droom vertelde ze.

Maar het bijzondere was dat ze de volgende dag hoorde dat haar zus die nacht bleek te zijn overleden.

Tijdens je slaap komt het regelmatig voor dat je ziel even je lichaam verlaat. Hij zit vast aan je lichaam met een zilveren koord, dus je ziel komt ook gewoon weer terug. Heb jij wel eens de ervaring gehad dat het leek alsof je jezelf zag liggen? Als ik flink ziek ben heb ik dat wel eens. Dan kijk ik als het ware van bovenaf naar mijzelf. Waarschijnlijk is mijn ziel dan even aan het rondzweven. Uittreden noem je dat.
Mijn schoonmoeder had dat dus ook. Tijdens haar slaap. Het is voor het eerst dat ik in het echt van iemand heb gehoord over de hemelpoort. En het voelt best geruststellend eigenlijk.

Als je meer wilt weten over waar een ziel na het overlijden naar toe gaat en over de levens die een ziel eerder heeft gehad, dan kan ik je het boek De Zielenreis van Michael Newton echt aanraden. Op mij heeft het boek enorme indruk gemaakt en ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.

Wil je ook zo’n healing als ik mijn schoonmoeder heb gegeven waardoor haar pols en schouder weer soepel werden, dan ben je van harte welkom. Mijn behandelingen via video-chat werken minstens zo goed als de behandelingen bij mij in mijn praktijk. Energie is namelijk niet gebonden aan tijd of plaats. Meer informatie over het bestellen van een healing vind je hier. Je vindt daar ook mijn contactgegevens voor als je nog vragen hebt en het maken van een afspraak.