Ben jij jij?

 

Laat jij jezelf zien aan anderen? Vertel jij wat je wil, hoe je ergens over denkt? Weten mensen dat jij geïnteresseerd bent in spiritualiteit? Of er zelfs mee werkt? 
Laat jij jezelf eigenlijk zien aan jezelf? 

Vaak zijn we zo gewend om van jongs af aan al onze mening voor ons te houden. Omdat we anders waren. Sensitiever. Misschien werd je wel een aansteller genoemd. Had je heel andere interesses dan de andere leden in jouw gezin van herkomst. Dus paste je je aan. Om die afwijzing niet te voelen.

Intussen weet je eigenlijk niet meer wat je zelf leuk vindt. Weet je ook niet goed hoe je over zaken denkt. Wat jouw mening is. Je denkt in elk geval dat je dat niet weet.

De waarheid is dat wie jij bent, wie jij werkelijk bent, diep in jou verborgen zit. Het is er dus gewoon nog. Alleen jij hebt een stop op die JIJ-energie geduwd. Je hebt die bruisende  fontein een halt toegeroepen. De mond gesnoerd. Een stop erop. En dat kost zo veel energie. Om die stop erop te houden. Het kost ook zo veel kracht. Energie en kracht die je ook kan gebruiken om jezelf te zijn. Om te stralen en om te creëren. 

Deze berichten kreeg ik door toen ik een healing opnam voor mijn nieuwe training Bouw je spirituele online business. Want als je van spiritualiteit je werk wil maken, dan begint dat met het aankijken van je vrees of angst om jezelf te mogen zijn. Vandaar dus een healing tussen het website bouwen en de emailfunnels door. En een meditatie waarin je verbinding maakt met je voorouders en vorige levens. Omdat zij ook een rol spelen in het waarom jij jezelf niet zichtbaar durft te laten zijn. Bouw je spirituele online business start a.s. maandag 18 juni. Wil je meer weten, druk dan op de paarse knop of stuur een mail naar saskia@timeforhealing.nl

 

Ik wil meer weten over Bouw je spirituele online business

 

Ik ben een healer. Maar tegelijkertijd geloof ik dat niet. Dat het zo gemakkelijk kan zijn. Dat ik die healingen zo uit mijn mouw schud. Ik vraag om een healing bij een bepaald thema en hoppa, daar begint de energie te stromen. Daar beginnen de woorden te stromen. Of ik vraag niet om een thema en dan whoesj daar komt het ook. Mijn ego, gevoed door al die generaties en levens voor mij blijft proberen om mij wijs te maken dat het niet zo gemakkelijk kan zijn. Dat je een gave moet hebben om dat te kunnen. En als je een gave hebt, dan ben je anders. Als er iets is wat ik nooit wilde, was anders zijn. 
Dus dan vertel ik mijn ego maar weer eens dat iedereen kan healen. Dat je dan helemaal niet anders bent. Alleen zijn de meeste mensen zich er (nog) niet van bewust dat zij ook kunnen healen. Dat maakt alleen niet dat ik anders ben. Ik ben ik. 

Misschien werk jij ook met energie. En zo niet, weet dat jij het ook kunt. Even in je handen wrijven en je voorstellen dat de energie vanuit je kruin door je armen zo uit je handen stroomt. Voel je het?
Jij bent een healer. Net als ik. Jij bent niet anders. Jij bent jij.