Als een magneet

 

Sta jij vaak in de verkeerde rij bij de kassa? Tegenwoordig manifesteer ik dat ik meteen aan de beurt ben. Als ik de winkel in kom en ik zie dat het druk is bij de kassa dan stel ik me voor dat als ik straks bij de kassa aankom, ik meteen aan de beurt ben. En dat gebeurt vaak ook. Laatst had ik me dat weer zo voorgesteld maar ik moest in een aardige rij aansluiten. Maar heel kort daarna ging er een extra kassa open en mocht de man voor mij als eerste naar die kassa. Zegt hij tegen mij: jij mag wel voor gaan hoor. Was ik toch nog als eerste aan de beurt! Mooi is dat hè. Dit is de wet van de aantrekkingskracht.  Ik kom hem op dit moment trouwens overal tegen.

Jaren wist ik niet van het bestaan van de wet van de aantrekkingskracht. Ja, de wet van de zwaartekracht, die kende ik wel. Een voorwerp wordt door de zwaartekracht naar beneden getrokken. Altijd, zonder uitzondering. Op aarde dan.

Zo is het ook met de wet van de aantrekkingskracht. Die geldt ook altijd. Zonder uitzondering. En deze wet zegt: dat wat je uitzendt, trek je ook aan.
Als een magneet.  Dus zend jij bozigheid uit, dan geeft het universum je bozigheid terug. Altijd. Boze werkgever, ruzie met de buren, asociale medeweggebruikers die hun middelvinger naar je opsteken. Van dattum.

En het mooie is, dat als jij positiviteit uitzendt, dan krijg jij dus ook positiviteit terug. Altijd. Zonder uitzondering. Als jij overvloed uitzendt, dan krijg je ook overvloed terug. En als je, zoals ik ‘als eerste in de rij bij de kassa’ uitzendt, dan krijg je dat ook.

Daarbij maakt het het universum niet uit of jij je ook zo voelt, of maar doet alsof. Als je het  maar zo goed kan faken dat je je hele gevoel erin legt. Dus als jij positiviteit of overvloed wil ontvangen, stel je je voor alsof dat wat je graag wil, er al is.

Laat het ‘hoe’ aan het universum over. Dan komt het altijd goed. Soms wel anders dan wat jij verwacht trouwens.

Zo wilde ik meer naar buiten. Maar iets in mij stond mijzelf dat niet toe. Dus ik wist even niet hoe ik het dan voor elkaar zou kunnen krijgen, zonder mijzelf te pushen, te forceren. Maar het universum wist wel een manier.  Nu hebben we een raskat die we niet alleen naar buiten laten gaan. Met als gevolg: ik ben vaker buiten. Met de kat.

 

Wist je dat orakelkaarten ook volgens het principe van de wet van de aantrekkingskracht werken? Je kiest altijd ‘toevallig’ de goede kaart. Want die geeft namelijk het antwoord op de vraag die je naar het universum hebt uitgezonden. Als je op zoek bent naar leuke orakelkaarten, kijk dan eens op mijn website of één van mijn favorieten ook iets voor jou is. Als je hier klikt kom je op de goede pagina van mijn website.

 

Omdat mijn gratis 7 daagse Feel the Vibe zo’n succes was heb ik hem op mijn website geplaatst. Dus weet je nog iemand van wie je denkt dat ze Feel the Vibe leuk zal vinden, verwijs haar dan naar timeforhealing.nl
Omdat ik me bij het maken van Feel the Vibe heb afgestemd op alle deelnemers die van tijd tot tijd zullen deelnemen, is de 7 daagse ook van toepassing op hen. Aan het eind weer een leuk aanbod, maar verschil met de enige echte eerste editie moet er zijn, vond ik.
Voordeel voor degenen die al mee hebben gedaan: ik laat de filmpjes voorlopig dus gewoon staan en haal ze niet na 2 weken weg, wat ik van plan was. Kan je de oefeningen nog héél vaak herhalen als je dat wil.
En, als je achteraf eigenlijk toch graag de online cursus Energie van Edelstenen of de Feel the Vibe ontspanningshealing had willen hebben, dat kan dus nu weer.