Aartsengel Michael vertelt je waarom transformatie heel gewoon is. Gechannelde boodschap

 

Channelen. Dat is je verbinden met het universum en aan een lichtwezen vragen of hij of zij boodschappen voor je heeft. Je kunt een specifiek lichtwezen vragen stellen, zoals een bepaalde aartsengel of een bepaalde lichtmeester. Of je laat gewoon komen wie er door wil komen. Je kunt vooraf vragen bedenken, of je laat het lichtwezen vrij vertellen.

Ik heb Aartsengel Michael gevraagd wat voor boodschap hij voor jou, lezer van mijn nieuwsbrieven, heeft.

 

Aartsengel Michael vertelt jou:

“Lieve lezer,

Je bent hier op aarde gekomen om te weten, te herinneren en daarvan te leren. Voor volgende levens.

Het is een proces. Een doorlopend pad. Bij elke stap die je zet leer je iets nieuws. Net als leren lopen toen je klein was. Het gaat snel nu. De frequenties stijgen. Alsof je eerste stapjes meteen de marathon rennen zijn. Je houdt het soms niet bij. Je kunt ook kwetsuren, blessures oplopen omdat je zo snel gaat.

Neem je tijd. Doe rek en strekoefeningen tussendoor en ga dan weer verder op je pad. Keer naar binnen, elke dag een moment. Om te voelen in je lijf en in je ziel of je op het goede pad bent. Dit mediteren is zo’n rek en strek moment. Een moment van bezinning.

Je transformeert. Dat klinkt hoogdravend, spiritueel maar het is iets heel aards. Elk seizoen vindt er transformatie plaats in de natuur. De bomen en planten die uitlopen, bladeren krijgen en vruchten, bladeren die afsterven.
Jouw transformatie is niet anders dan dat. Meebewegen met de seizoenen. Voelen van binnen. Voelen. Luisteren. Naar jezelf. Naar je ziel.

De transformatie zit hem erin dat je dat weer gaat doen. Dat wat je lang geleden, levens geleden hebt weggestopt. Weggeduwd. Je mag het weer gaan toelaten. Het gebeurt gewoon. Er is geen ontkomen aan.

Transformatie is niet eng. Het is een nieuwe structuur, een trans-formatie. Formatie is structuur. Er vindt een nieuwe ordening plaats. Een voor jou nieuwe ordening want eigenlijk is hij al heel oud.

Moét je transformeren? Nee natuurlijk niet. Maar het zal je steeds meer energie kosten om vast te houden aan het oude. Het zal je ook niet meer dienen, niet meer vervullen als je vasthoudt aan het oude.

Transformeren hoeft niet zwaar of pijnlijk te zijn. Transformatie is aanwezig zijn in het NU en doen of niet-doen. Juist wat NU goed voor je voelt.

Wat wil jij NU?

Een kop thee?
Een wandeling maken?
In bad?

Nee, je hoort mij bewust geen werk-dingen en doe-dingen noemen.
Die doe je al genoeg ????

Leef in licht.
Aartsengel Michael”

 

Ik heb Aartsengel Michael natuurlijk bedankt voor zijn mooie boodschap. De informatie kwam zo snel dat ik het nauwelijks kon bijhouden alles op te schrijven. Het blijft bijzonder hoe dat werkt.