5 dingen die jij wil weten over edelstenen

 

Edelstenen. Je houdt van ze om hun mooie kleur of om hun vorm. Of je wordt er door aangetrokken terwijl je niet kunt verklaren waarom. Je vindt die steen helemaal niet mooi. En toch…….. hij heeft iets.

Edelstenen stralen energie uit. En die ene steen trilt precies op die frequentie die voor jou zo fijn voelt.

Ik ben dol op edelstenen. En veel van mijn volgers op Facebook ook, heb ik gemerkt. Begin deze week heb ik een edelstenen orakel op mijn Facebook-bedrijfspagina geplaatst en dat was een groot succes. Wow, wat zijn er veel vrouwen die de aantrekkingskracht van edelstenen voelen.

 

Ik wil je heel graag de energie van edelstenen laten ervaren. Van de week deed ik dat dus op Facebook, maar nu ook vijf dagen achter elkaar in Crystals.

5 lessen in mijn online cursusomgeving. Waarin je de energie van edelstenen gaat voelen.

5 dingen, die jij over edelstenen wil weten:
Ervaren dat twee stenen verschillend aanvoelen,
Een meditatie met een edelsteen,
Edelsteenwater maken,
Je ontvangt zelfs als je wil een healing met edelstenen.
En we beginnen met energie zien….. tijdens het schoonmaken van je edelsteen.

Bestel Crystals voor voor klein prijsje en start meteen.
Heb je de smaak te pakken, dan is er ook Crystals 2.

Na je bestelling start de cursus meteen.