5 dingen die jij wil weten over edelstenen

 

Edelstenen. Je houdt van ze om hun mooie kleur of om hun vorm. Of je wordt er door aangetrokken terwijl je niet kunt verklaren waarom. Je vindt die steen helemaal niet mooi. En toch…….. hij heeft iets.

Edelstenen stralen energie uit. En die ene steen trilt precies op die frequentie die voor jou zo fijn voelt.

Ik ben dol op edelstenen. En veel van mijn volgers op Facebook ook, heb ik gemerkt. Begin deze week heb ik een edelstenen orakel op mijn Facebook-bedrijfspagina geplaatst en dat was een groot succes. Wow, wat zijn er veel vrouwen die de aantrekkingskracht van edelstenen voelen.

 

Ik wil je heel graag de energie van edelstenen laten ervaren. Van de week deed ik dat dus op Facebook, maar binnenkort vijf dagen achter elkaar in Crystals???? 

 

Crystals???? is gratis, zoals je van me gewend bent. Vijf dagen lang ontvang je elke dag een mail waarin je de energie van edelstenen gaat voelen. 5 dingen, die jij over edelstenen wil weten:
Ervaren dat 2 stenen verschillend aanvoelen, 
Een meditatie met een edelsteen, 
Edelsteenwater maken, 
Je ontvangt zelfs als je wil een healing met edelstenen.
En we beginnen met energie zien….. tijdens het schoonmaken van je edelsteen. 

Ik vind het heel leuk als je meedoet met Crystals???? En nog leuker als je je ook aanmeldt voor de besloten Facebookgroep van Crystals???? Om ervaringen uit te wisselen over Crystals???? En om in verbinding te zijn met andere vrouwen die ook die edelsteen-connectie voelen. Een besloten groep is een veilige plek. Alleen de deelnemers kunnen elkaars berichten zien. 

 

Crystals???? start op 3 oktober, en je kunt je vanaf nu inschrijven. Gratis dus. En ook vrijblijvend. 

 

Je doet mee door op de paarse knop te klikken en je email en voornaam in te vullen. Je ontvangt daarna een mail van mij. Die mail is belangrijk want je moet in die mail op de bevestigingsknop drukken. Pas daarná is je aanmelding compleet.

Ik doe mee met 5 dagen Crystals

 

In Crystals???? laat ik je ervaren wat je met edelstenen kan.

 

Maar er kan nog véél meer. Wil je mediteren met edelstenen, edelsteenleggingen, kristalgrids, edelstenen programmeren, contact met het kristalwezen en channelen (boodschappen doorkrijgen) met edelstenen?

 

22 oktober start de 8-weekse cursus Energie van Edelstenen, waarin je dit allemaal leert. Maar we beginnen natuurlijk bij de basis, want ook dat is Energie van Edelstenen. Wil je nu al meer weten over Energie van Edelstenen? Kijk dan hier voor alle informatie.

 

Ik vind het natuurlijk heel erg leuk als je mee gaat doen aan de cursus Energie van Edelstenen. Omdat ik je dan pas echt heel veel energie kan laten voelen. 
Maar voel je niet verplicht. 

Crystals???? is gratis. 5 dagen heerlijke edelstenen energie. 

En Crystals???? is vrijblijvend. Ik verplicht je tot niks. 

Dus, doe je met me mee? 5 dagen Crystals????

 

Ik doe mee met 5 dagen Crystals????

 

PS de uitnodiging voor de besloten Facebookgroep van Crystals???? krijg je vanzelf een aantal dagen na je aanmelding voor Crystals????