2 dingen die robots en intuïtie met elkaar te maken hebben

Robots en intuïtie, ze lijken mijlenver van elkaar verwijderd. Voor mij in elk geval wel. 

Maar in elk geval op 2 gebieden liggen ze heel dicht bij elkaar: zit jij veel in je hoofd? Piekeren of angstig over iets wat nog moet gebeuren, of over iets wat in het verleden is gebeurd? Druk op je hoofd, hoofdpijn misschien zelfs, niet kunnen slapen door dat volle hoofd.

Je zit niet bij je intuïtie. Je intuïtie zit niet in je hoofd. Maar veel lager in je lichaam. Bij je hartchakra, of in je buik. 

En een robot zit ook niet in zijn hoofd. Die piekert niet maar ‘voelt’ een impuls net als je intuïtie dat bij jou doet. Dat is de eerste overeenkomst tussen robot en intuïtie.

 

En dan nu de tweede waar robot en intuïtie samenkomen. Misschien heb je het op mijn Facebookpagina al meegekregen. Ik heb me verdiept in de wereld van chatbots. Een robot die Facebook messenger berichtjes verstuurt naar degene die dat wil. Ik vond het heel leuk om zo’n berichtenstroom te maken, want van te voren moet je dus al nadenken  wat je gaat antwoorden als iemand op je ‘ja’ knop klikt, of als iemand voor de ‘nee’ knop kiest.

Ik heb een korte meditatie opgenomen om in contact te komen met je lichaam. Een bodyscan dus. Het helpt je om uit je hoofd te komen. Dat gepieker los te laten. Je krijgt hem gewoon gratis van me. Cadeautje. Omdat ik het fijn vind om je iets te geven waarmee je de energie in je lichaam beter kunt voelen. En omdat ik mijn chatbot zo leuk vind en een reden zocht om er berichtjes mee te versturen;-) Het is een audio opname die je kunt beluisteren op je pc of mobiele telefoon.

Nieuwsgierig naar de meditatie of naar de chatbot of naar allebei? Klik of tap op de button en ontvang de meditatie van mijn chatbot.

Beste chatbot van Saskia, ik wel wel een meditatie

 

Had je de meditatie al eerder beluisterd omdat je de link van mijn chatbot op mijn Facebookpagina hebt aangeklikt? En heb je aangegeven dat je vaker een meditatie van me wil ontvangen? Ik ben met een nieuwe berichtjesstroom bezig voor mijn chatbot. Iedereen die nu of eerder aangegeven heeft nog wel eens een meditatie van mij te willen ontvangen, krijgt over een paar weken nog een meditatie. Ook om uit je hoofd te komen, maar dan via de wat minder bekende chakra’s (dus niet de 7 hoofdchakra’s). Word je al nieuwsgierig?

Geef hier aan dat je de bodyscan meditatie wil ontvangen en dan volgt de 2e meditatie over een paar weken vanzelf.

Ik wens je veel ontspanning!